به گزارش ایرنا، رضا داورزنی روز چهارشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی قرچک که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: قرچک به دلیل نزدیکی به پایتخت و فراهم بودن شرایط اشتغال به دلیل فعالیت واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی، به یکی از مهاجرپذیرترین مناطق استان تهران تبدیل و این امر موجب شده تا سالانه هزاران دانشآموز به تعداد موجود افزوده شود.
وی ادامه داد: در سال تحصیلی گذشته با احتساب نوآموزان پیشدبستانی، ۵۴ هزار دانشآموز در مدارس شهرستان قرچک مشغول به تحصیل بودند و این آمار بدون در نظر گرفتن پیشدبستانی، به ۵۸ هزار نفر رسیده است.
این مسئول افزود: پس از اعلام بازگشایی مدارس و با وجود آن که ۶ ماه از سال تحصیلی جاری گذشته بود، ۳۰۰ دانشآموز جدید از سراسر کشور به دلیل مهاجرت خانواده به قرچک، به مجموعه آموزش و پرورش افزوده شد و این نشان میدهد که مهاجرت به این شهرستان به زمان خاصی محدود نمیشود و در همه ایام این ورودی وجود دارد.
داورزنی خاطرنشان کرد: پیش بینی میشود که در سال تحصیلی جدید، تعداد ورودی دانشآموزان به مدارس قرچک به ۱۰ هزار نفر برسد که در شرایط عادی ساماندهی این افراد به ۱۰ مدرسه جدید نیاز دارد.
مدیر آموزش و پرورش قرچک وضعیت کمبود مدارس در این شهرستان را بحرانی اعلام و تاکید کرد: در مناطقی مانند میرزایی شمالی و جنوبی و پوئینک شمالی و جنوبی تراکم دانشآموزی به ۵۰ نفر در هر کلاس رسیده که این مشکل، قطعا در سال تحصیلی جدید تشدید خواهد شد.
وی مدارس قرچک را میزبان اول دانشآموزان اتباع منطقه خواند و گفت: هم اکنون یکهزار دانشآموز تبعه کشور افغانستان در مدارس قرچک مشغول به تحصیل هستند که این تعداد دانشآموز قطعا در سال تحصیلی جدید افزایش مییابد.
داورزنی اظهار داشت: حدود ۶۰ درصد از مدارس قرچک با عمر بیش از ۳۰ سال به بازسازی و مقاوم سازی نیاز دارند ولی کمبود اعتبار و نیز کمبود فضای آموزشی باعث شده تا با اجبار از همین وضعیت موجود برای رفع نیازهای شهرستان استفاده کنیم.
وی یادآور شد: در حال حاضر یک مدرسه ۱۵ کلاسه نیمهکاره در شهرک نگارستان منطقه پوئینک وجود دارد که در صورت اختصاص اعتبار ۱۰۰ میلیاردریالی میتوان آن را تکمیل و در مهرماه امسال به چرخه آموزشی وارد کرد تا بخشی از مشکل کمبود فضای آموزشی این منطقه رفع شود.
شهرستان قرچک با بیش از ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
قرچک - ایرنا - مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک گفت: کمبود فضای آموزشی و تراکم بالای دانشآموزان در کلاسهای درس به مرحله بحرانی رسیده و باید از امروز برای سال تحصیلی آینده چارهایاندیشی کرد.
نظر شما