۲۷۲ تشکل کارگری و کارفرمایی در استان کرمانشاه فعال است

کرمانشاه- ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، گفت: در استان کرمانشاه ۲۷۲ تشکل کارگری، انجمن صنفی کارگری، تشکل کارفرمایی و انجمن شورای اسلامی کارگری فعال است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «مختار احمدی» روز پنجشنبه در نشست منتخبان و نخبگان کارگری با استاندار کرمانشاه که در سرسرای شهدای دولت استانداری برگزار شد، مهمترین رویکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مردمی کردن برنامه ها اعلام کرد و افزود: به همین خاطر بیشتر برنامه ها را با استفاده ظرفیت همین تشکل ها، انجمن های شوراهای اسلامی کارگری، کارفرمایی و تعاونی و با نظر کارشناسی آنان در قالب کمیته های مختلف در راستای کارهای بهینه پیش می بریم.

وی در ادامه به ۲۱۴ اقدام عملی دولت سیزدهم در وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی اشاره کرد و یکی از اقدام های مهم دولت با هم افزایی تشکل های کارفرمایی و کارگری را افزایش ۵۷ درصد حقوق کارگران در سال جاری اعلام کرد.

احمدی در ادامه با بیان اینکه اشتغال اولویت استان است، گفت: در این راستا سند اشتغال استان تدوین شده و در آن تکلیف همه دستگاه های اجرایی و برش شهرستانی در خصوص اشتغالزایی مشخص شده است.

دبیر شورای اشتغال استان کرمانشاه همچنین گفت: خوشبختانه در استان کرمانشاه کمترین ریزش نیرو در کشور داشته ایم و نسبت سال گذشته حتی روند ریزش نیرو کار کاهشی بوده است.

احمدی با بیان اینکه ۲۵۸ هزار نفر بیمه شده اصلی و ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت استان زیرپوشش تامین اجتماعی است، گفت: سرانه تامین اجتماعی استان که از پول کارگران و کارفرمایان تامین می شود نسبت به میانگین کشور پایین است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در ادامه اظهار کرد: سه هزار و ۱۰۰ تعاونی با پوشش یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در استان فعال است.

عوارض باید بر خام فروشی کشور باشد نه محصول نهایی کارخانه ها و تولیدی ها

رئیس خانه صنعت، معدن استان کرمانشاه در این جلسه کارخانه داران و سرمایه گذاران را کارگرانی با مسئولیت بیشتر معرفی کرد و گفت: سرمایه گذاران سرمایه خود را روی خاک گذشته اند و بسیار متفاوت از سرمایه داران هستند آنها سرمایه را بر روی دوش خود دارند و می برند.

«جهانبخش شکری» خواستار تقویت و حمایت واقعی از تولیدها و سرمایه گذاران شد و افزود: نمی شود با مصوبه یک شبه و دستوری قیمت کالاها را مشخص کرد و یا عوارض گمرکی بر روی صادرات کالا نهایی کارخانه ها که ارزش افزوده دارد، گذاشت، در حالی که ما باید روی عوارض مواد خام سنگ معدن و نفت عوارض بگذارند و مفت صادر نشود.

وی بیان داشت ما خواهان افزایش حقوق ۱۰۰ درصدی کارگران و حل تمام مشکلات معیشتی کارگران هستیم، اما در کنار آن باید جلوی تورم و گرانی را بگیریم، نه ۵۷ درصد حقوق کارگران افزایش یابد از آن طرف ۳۰۰ درصد مخارج زندگی شان بیشتر شود.

در پایان این جلسه از منتخبان و نخبگان کارگری و  کارگران نمونه استان کرمانشاه تجلیل شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha