به گزارش خبرنگار ایرنا، « بهمن امیری مقدم» روز پنجشنبه در دیدار با منتخبان و نخبگان جامعه کارگری و تعاون و کارفرمایی استان که به مناسبت هفته کارگر و بسیج کارگری در سرسرای شهدای استانداری کرمانشاه برگزار شد، یاد و خاطره ۱۴ هزار شهید اصناف کارگری کشور را گرامی داشت و افزود: همه معصومان(ع) ما برای کار و تلاش ارزش بالای مانند عبادت و طاعت خدواند قائل شدند و این روز را به همه کارگران و کارفرماییان تبریک می گوییم زیرا چرخه اقتصاد کشور، پیشرفت و توسعه همه به دست آنان می چرخد.
وی به رویکرد دولت سیزدهم در حذف ارز تدریجی کالاهای اساسی اشاره کرد و اجرای این پروژه سنگین را در راستای احیای حق و حقوق مردم عنوان کرد و گفت: در استان هیچ کمبود کالایی نداریم و از مردم می خواهیم چند برابر نیاز خود را خریداری نکنند و با دولت همراهی داشته باشند.
امیری مقدم به برخی از سوء استفاده های افراد سوء جو از این وضعیت روانی جامعه اشاره کرد و از بازرسان تمام ادارات خواست نظارت بیشتر بر بازار داشته باشند.
فرهنگ کار را باید در استان کرمانشاه احیا کنیم
مقام عالی دولت در استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به پتانسیل ها و ظرفیت های بی نظیر گردشگری، کشاورزی، صنعتی، مرز خارجی، آب و هوا استان؛ یکی از عوامل عقب افتادگی و عدم توسعه در کرمانشاه را ضعف فرهنگ کار اعلام کرد و گفت: از مهم ترین برنامه های استان باید زنده کردن فرهنگ کار و تلاش در جامعه کرمانشاه با هم افزایی تشکل های مختلف کارفرمایی، کارگری، انجمن ها، صنف ها و همچنین دستگاه های اجرایی باشد.
امیری مقدم همچنین بر حمایت و تقویت از سرمایه گذاران واقعی در استان تاکید کرد و گفت: به همین دلیل یکی از برنامه های اصلی استان برداشتن موانع سر راه سرمایه گذاری باید باشد و نباید بگذاریم ایجاد موانع اداری زمینه فرار سرمایه گذاران را فراهم کنیم.
استاندار کرمانشاه در ادامه عرق کرمانشاه دوستی را فلسفه انتخاب مدیران بومی در دستگاه های اجرایی اعلام کرد و افزود: مدیر بومی هم به روند شکل گیری مشکلات و مسائل کاری در کرمانشاه آشناست و هم یک حس تعهد عاطفی به استان نسبت به مدیران غیر بومی دارد و کسی که شهر و دیار خودش را دوست داشته باشد مطمئنا با جان و دل برای او تلاش و کوشش می کند.
امیری مقدم، اشتغال را دغدغه اصلی خود در استان عنوان کرد و بیان داشت: اجرای چهار پروژه بزرگ اقتصادی با اعتبار ۱۲ هزار میلیارد تومان در حوزه اشتغالزایی استان در دست اجرا است و تاکنون سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آن در قالب تبصره ماده ۱۸ در حال انجام است.
شرکت های پیمانی تامین نیرو کار تولیدی ها باید در استان سامان دهی شوند
وی همچنین از راه اندازی سامانه هوشمند ثبت نام افراد جویای کار استان خبر داد و توضیح داد: در این سامانه که به زودی در اداره کل تعاون، کار و رفاه، اجتماعی به بهره برداری می رسد همه افراد جویای کار در هر رسته شغلی و تحصیلی در آن ثبت نام می کنند، و طبق تفاهم نامه ای که استانداری با بخش خصوصی و سرمایه گذاران منعقد می کند تا سقف ۷۰ درصد آنها باید از طریق این سامانه هوشمند نیروی کار خودشان را جذب کنند.
امیری مقدم همچنین از تدوین سند اشتغال۱۴۰۱ استان خبر داد و گفت: مسئولیت هر دستگاه اجرایی با برش های شهرستانی آن در این سند در خصوص ایجاد اشتغال مشخص شده و اهمال کاری و کوتاهی از هیچ دستگاه اجرایی در راستای ایجاد اشغال پذیرفته نیست.
استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به سوء استفاده برخی از شرکت های پیمانی تامین کننده نیروی کار کارخانجات و واحدهای تولیدی از دسترنج کارگران از دستگاههای ذی ربط خواست هرچه سریعتر این شرکت های پیمانی تامین نیروکار را ساماندهی کنند و مجوز تاسیس این شرکت ها به راحتی و بدون احراز ماهیت و هویت کاری شان ندهند و نظارت دقیق بر کار آنها داشته باشند.
امیری مقدم همچنین خواستار نظارت بر قرار دادهای کارگران در راستای تامین امنیت شغلی آنها شد.
در پایان این نشست از منتخبان، نخبگان، مسئولان و بازنشستگان، حوزه کار و تلاش و کارگری استان تقدیر شد.
نظر شما