به گزارش ایرنا، روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان بوشهر روز پنجشنبه به نقل از ابراهیم رضایی در نشست با مسئولان این دانشگاه، بیان کرد: دانشگاه فرهنگیان همواره خروجی بسیار موثری برای کشور داشته است و نمایندگان استان همه تلاش خود را برای توسعه و تامین کاستیهای این دانشگاه در استان به کار میبندند.
وی افزود: تجربه نشان داده است که فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان که جذب آموزش و پرورش می شوند در این سیستم کارایی بالاتری دارند.
رضایی از مسئولان دانشگاه فرهنگیان بوشهر خواست با کار کارشناسی مسائل و مشکلات دانشگاه را احصا و برنامهریزی کنند و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برای پیگیری مشکلات و کمبودها همکاری مشترک خواهند داشت.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: لازم است در مورد ورودی های دانشگاه فرهنگیان مراقبت و دقت بیشتری صورت گیرد تا نسلی که قرار است تربیت فرزندان ایران به آنها سپرده شود صلاحیت لازم را داشته باشند.
دانشگاه فرهنگیان بوشهر کمبود شدیدی در اعضای هیات علمی و تامین خوابگاه دارد
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر نیز در این نشست گفت: در شرایط آموزش حضوری حدود ۲۷۰ نفر خوابگاه در پردیس علامه طباطبایی کمبود دارد و این وضعیت در پردیس دختران نیز مشابه است.
رضا درویشی افزود: میانگین کشوری عضو هیات علمی به دانشجو در کشور ۱ به ۹۰ است که این مورد در دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر ۱ به ۱۷۰ است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر گفت: امیدواریم که در مسیر پیشرفت و توسعه هر چه بیشتر دانشگاه فرهنگیان استان مسئولان استانی همچون نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در کنار ما بوده و ما را در بهبود مشکلات همراهی و یاری کنند.
وی یادآور شد: هم اکنون ۹۰۴ دانشجو معلم در پردیس دختران و ۷۷۴ دانشجو معلم پسر در پردیس پسران دانشگاه در پنج رشته در حال تحصیل هستند که بیشتر در رشته آموزش ابتدایی محصل هستند.
درویشی اضافه کرد: سال ۹۷ ما شاهد بیشترین ورودی در دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر بودیم که امسال آنها فارغ التحصیل می شوند که بیشتر آنها بومی استان هستند.
وی بیان کرد: دانشگاه فرهنگیان قلب آموزش و تربیت معلمان است و مسیر پیشرفت و تعالی هر جامعه را آموزش و پرورش آن هموار می کند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر نیز در نشست مسئولان دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر با نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با بازگشایی دانشگاه و آغاز آموزش حضوری یکی از مشکلات اساسی این دانشگاه با توجه به زیست محور بودن دانشگاه مشکل زیرساختی است.
حسینی اذعان کرد: در بیشتر نشستهای مسئولان دانشگاه مشکل تامین خوابگاه مطرح بوده است و باید خوابگاهی که در شان و شایسته دانشجومعلمان این دانشگاه باشد، تامین شود.
وی بیان کرد: امیدوارم که بتوانیم با همدلی، همفکری و هم افزایی ها و بهرهگیری از همه ظرفیتهای ملی و استانی بتوانیم به یک نقطه مطلوب دانشگاه برسیم تا در مهرماه سال جاری با فراغ بال و آسودگی خاطر فعالیت دانشگاه را به پیش ببریم.
معاون توسعه منابع و امور دانشجویی پردیس بنت الهدی صدر بوشهر نیز در ادامه این نشست اظهار داشت: مسئله ای که ما به شدت از ناحیه آن در مضیقه هستیم، مسئله اعتبارات مالی است و حضور نمایندگان مجلس در دانشگاه فرهنگیان می تواند منشا برکت بسیاری برای دانشگاه در راستای پیشرفت آن باشد.
عبدالرسول فدایی افزود: اعتبارات تملک دارایی این دانشگاه با داشتن بیش از ۱۷۰۰ دانشجومعلم روزانه بسیار ناچیز است و این میزان جوابگوی آن هویت معلمی بیان شده در سند تحول بنیادین مد نظر رهبری، نیست.
وی گفت: امید است با رایزنی نمایندگان با مسئولان وزارت نفت در راستای مسئولیت های اجتماعی آنها، دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر به عنوان معین وزارت نفت در نظر گرفته شود.
فدایی افزود: لازم است در سطح استانی و ملی، دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر از درآمدهای سایر ارگان های درآمدزای کشوری که برای کل کشور درآمدزا بوده و در استان مستقر هستند، متنفع و ذینفع شود.
علی اکبر قاسمی معاون توسعه منابع و امور دانشجویی پردیس علامه طباطبایی بوشهر نیز در این نشست گفت: اگر ماده ۷۸ قانون مالیات های مستقیم احیا شود، بخش قابل توجهی از این درآمد مالیاتی ناشی از استقرار صنایع بزرگ در استان به آموزش و پروش تعلق میگیرد و این مهم می تواند برای حل مشکلات دانشگاه فرهنگیان بسیار راهگشا باشد.
وی تاکید کرد: تحقق این مهم نیازمند پیگیری و مساعدت نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی است.
نظر شما