به گزارش روزجمعه ایرنا از خبرگزاری افه، دبیرکل اوپک در جریان سخنرانی در مقر ریاست جمهوری ونزوئلا در کاراکاس خاطرنشان کرد: شما توانستید در مدت زمان بی سابقه، تنها در دو سال، این صنعت را احیا کنید و من دیدم که هر یک از کارخانهها به خوبی کار میکنند، دیدم که آنها چگونه تولید را از پایینترین سطح، تولید را به تقریبا بیش از یک میلیون رساندند و تا پایان سال به سمت تولید دو میلیون بشکه میرویم.
دبیرکل اوپک که از جمعه گذشته برای «تقویت پیوندهای برادری و همکاری» بین این کشور آمریکای جنوبی و این سازمان بینالمللی به ونزوئلا سفر کرده است، گفت این کشور در مسیر «رشد پایدار خیلی سریع در بخش انرژی» قرار دارد.
وی افزود:ما میدانیم که آنها (کارخانههای تولید نفت) از چه مشکلاتی گذشتند، چگونه تولید به طور انبوه، منقبض شد، میدانیم که چگونه کارخانهها، پالایشگاهها، پتروشیمیها در نتیجه این محاصره (تحریم) بسیار ناگوار متوقف شدند.
نیکولاس مادورو رئیسجمهوری ونزوئلا نیز اطمینان داد که سفر دبیرکل اوپک به کشور حوزه کارائیب در خدمت «استحکام بخشیدن» به دکترین، مفاهیم و استراتژی است که این سازمان در مورد تولید نفت اتخاذ کرده است.
وی افزود: نفت، گاز، منابع اصلی انرژی جهان، باید از هر مناقشه سیاسی، هر مناقشه ژئوپلیتیکی، هر مناقشه ایدئولوژیکی و هر نوع تحریمی خارج شوند.
ونزوئلا یکی از اعضای موسس اوپک است و براساس گزارش ماهانه اوپک که پنجشنبه این هفته منتشر شد، تولید نفت این کشور کارائیب در آوریل (فروردین- اردیبهشت) ۶.۴ درصد نسبت به ماه مارس (اسفند- فروردین) افزایش یافت و از ۷۲۸ هزار بشکه در روز به ۷۷۵ هزار بشکه رسید.
«طارق العسیمی» وزیر نفت ونزوئلا پیشتر(اسفند ماه) از آمادگی این کشور برای افزایش تولید نفت تا دو میلیون بشکه در روز، با وجود تحریمهای آمریکا خبر داد. وی همسو با دستور رئیسجمهوری این کشور تاکید کرد سال ۲۰۲۲، اهداف بزرگ اقتصادی ونزوئلا، افزایش تولید نفت و مشتقات آن، پتروشیمی و گاز است.
اوج تولیدات صنعت نفت این کشور که در سال ۱۹۷۰ میلادی به تولید روزانه سه میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه میرسید، همچنین در ماه ژوئیه سال ۲۰۲۰ (تیر- مرداد) تحت تاثیر اقدامات آمریکا برای قطع کامل صادرات نفت این کشور با حجم تولیدی سال ۱۹۳۴ میلادی برابری کرد (۳۳۹ هزار بشکه در روز)؛ زمانی که جمعیت ونزوئلا، یک دهم جمعیت فعلی بود.
نظر شما