به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمدتقی شاهچراغی روز جمعه در حاشیه بازدید از چند طرح راهداری استان در گفتوگو با خبرنگاران افزود: یکی از معضلهایی که در استان دغدغه ایجاد کرده، جاده سه راهی باغ یک به سمت شهر دستجرد است، که متاسفانه در یکی دو سال گذشته شاهد وقوع تصادفهای منجر به فوت بودهایم.
وی ادامه داد: جادههای استان بهویژه جادههای روستایی از مسائل و مشکلهای استان است، و از همان نخستین روزی که کار خود را به عنوان استاندار شروع کردیم نیز از مطالبههای جدی مردم و اهالی روستاها بوده است.
شاهچراغی همچنین یادآور شد: قم به لحاظ اقلیمی از شرایط آب و هوایی گرمی برخوردار است، ولی روستاهای پیرامون این استان شرایط بهتری دارد، از این رو مردم به این مناطق تردد میکنند، به همین علت جادههای شلوغی را داریم.
وی ادامه داد: به خاطر مدیریت خوب ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای و همچنین همراهی و همکاری پلیس راه، اقدامهایی مانند روکش آسفالت، قیرپاشی و درزگیری جادههای استان بهویژه جادههایی که محل آمد و شد وسایل نقلیه سنگین هستند، انجام شده تا این مسیرها دوام بیشتری پیدا کنند.
شاهچراغی با بیان اینکه اقدامهای راهداری قم بر جادههای روستایی و فرعی متمرکز است گفت: محور جعفریه به قم، از محورهای پرتردد استان به شمار میآید که عملیات اصلاح و ترمیم آسفالت این مسیر نیز آغاز شده است.
استاندار قم همچنین محور پردیسان به کهک را نیز از پرترددترین محورهای استان دانست و ابراز امیدواری کرد: طرح بهسازی این محور با این قوتی که شروع شده، و با پیگیری خوب تیم راهداری و همچنین همکاری پلیس راه و نهایتا ادارهکل راه و شهرسازی محقق شود.
استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سئوالی در خصوص وضعیت بیمارستان جعفریه گفت: طبق توافق صورت گرفته، مکانی که متعلق به آستان حضرت معصومه (س) است، در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت.
وی با اشاره به افزایش ساعت کار درمانگاه جعفریه بیان داشت: زمان فعالیت این درمانگاه که تا ساعت ۱۴ بود، شبانهروزی شد.
استاندار قم تاکید کرد: تلاش ما این است تا با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، مشکلهای درمانی شهرستان جعفرآباد را برطرف کنیم.
وی در پاسخ به سئوال دیگری در رابطه با تامین برق استان گفت: یکی از مشکلهایی که در استان مواجه هستیم، کمبود برق و نوسان برق بهویژه در بخش قاهان، شهر دستجرد، شهرستان کهک و همچنین خود قم است، که در این رابطه یک کار جهادی صورت گرفته و با موافقت وزارت نیرو مقرر شد، از طریق بخش خصوصی برای احداث نیروگاههای کوچک در حد پنج تا ۱۰ مگاواتی و همچنین ایجاد زمینه جهت تولید برق از انرژی خورشیدی اقدام شود.
وی همچنین با بیان اینکه طبق آخرین خبرها، تعدادی مراجعه کننده برای سرمایهگذاری داشتیم گفت: در حال حاضر و با توجه به گلهمندی مردم از وضعیت شبکه برق مناطق روستایی، شرکت توزیع برق استان با انجام برخی کارهای داخلی مانند تعویض ترانس، به طور موقت مشکل را رفع کرده، ولی برای ایجاد یک شبکه برق با ثبات و پایدار، نیازمند ورود بخش خصوصی هستیم.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی قم نیز در گفتوگو با خبرنگاران، محور قم - جعفریه را یکی از محورهای حساس استان دانست و گفت: با ارتقای این محور به بزرگراه، مسیر عبور وسایل نقلیه سنگین به طول ۵۰ کیلومتر کاهش پیدا کرده است.
سرهنگ باقر پناهی با اشاره به اینکه تا پیش از تبدیل این محور به بزرگراه سالانه حدود ۳۰ تَن بر اثر تصادف جان خود را از دست میدادند بیان کرد: شمار تصادفهای منجر به فوت کاهش یافته، به طوری که سال گذشته فقط ۱۰ تَن جانباختند.
استاندار قم از چند طرح راهداری از جمله بهسازی و آسفالت محورهای روستایی اسلامآباد تا جنداب به طول ۵۰۰ متر، جنداب تا قاضی علیا به طول ۲ کیلومتر، جعفریه به سمت قم به طول ۲۰ کیلومتر، ورجان به پردیسان به طول ۴.۵ کیلومتر و محور قدیم کاشان به قم به طول هشت کیلومتر بازدید به عمل آورد.
نظر شما