نصب تجهیزات بیمارستان کودکان تبریز نیازمند مجوز سازمان انرژی اتمی است

تبریز-ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: نصب تجهیزات پزشکی در بیمارستان کودکان مردانی آذر تبریز نیازمند احذ مجوزهای لازم و کافی از سوی سازمان انرژی اتمی است.

علی جنتی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، دلیل اصلی تاخیر در نصب و راه اندازی تعدادی از دستگاه ها و تجهیزات پزشکی در این بیمارستان را مربوط به مسایل عمرانی و اخذ پروانه های ساختمانی دانست و افزود: این موضوع هیچ ارتباطی با مسایل مالی ندارد.

وی اظهار داشت: در حالیکه بیمارستان کودکان مردانی آذر تبریز در محل جدید خود واقع در خاوران مرداد ماه پارسال افتتاح شده بود، اما بهره برداری آن از اواخر اسفند ماه آغاز شد و بر همین اساس بدون صدور پروانه های ساختمانی ، صدور مجوز از سوی سازمان انرژی اتمی برای نصب و راه اندازی دستگاه های لیزری ممکن نیست.

جنتی با بیان اینکه هم اکنون مسئولان بیمارستان و مدیران مربوطه در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حال انجام کارهای اداری موضوع هستند، ادامه داد: پس از طی فرآیند اداری و کسب مجوز از سوی سازمان انرژی اتمی، نصب و راه اندازی دستگاه های مورد نظر میسر می شود.

وی تجهیز کامل بیمارستان کودکان مردانی آذر را یکی از دغدغه های اصلی و مهم دانشگاه علوم پزشکی تبریز خواند و با تاکید بر اینکه تمامی تلاش مجموعه بر همین امر استوار شده است، یادآور شد: اینکه هنوز موفق به نصب دستگاه ها و تجهیزات نشده ایم در حقیقت به معنی از دست رفتن زمان گارانتی ( ضمانت ) آنها است که بر همین اساس دغدغه و عجله ما بیش از دیگران است.

جنتی همچنین از رفع مشکلات مربوط به جاده دسترسی به بیمارستان کودکان با همکاری شهرداری و فرمانداری تبریز خبر داد و گفت: با پیگیری های دانشگاه علوم پزشکی و نیز فرماندار تبریز این مشکل نیز به زودی حل و فصل می شود.

به گفته وی ایجاد راه دسترسی و خیابان ۲۴ متری در جواز بیمارستان در دستور کار شهرداری منطقه ۹ تبریز قرار گرفته و عملیات اجرایی آن شروع شده است.

به گزارش ایرنا، بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذر به عنوان بزرگ ترین مرکز درمانی تخصصی کودکان منطقه شمال غرب کشور در زمینی به وسعت ۹ هکتار از حدود یک ماه قبل فعالیت رسمی خود را شروع کرده است که به دلیل واقع شدن در جاده تبریز- باسمنج مشکلاتی را برای مراجعان، به ویژه از لحاظ دشواری رفت و آمد به دلیل فاصله ۱۰ تا ۱۵ کیلومتری از مرکز شهر، به وجود آورده است.

تمامی هزینه های ساخت و تجهیز این بیمارستان با زیربنای ۵۵ هزار مترمربع توسط خانواده مردانی آذر، خیر تبریزی تقبل شده است. 

این مرکز درمانی ۵۴۰ تختخوابی جایگزین بیمارستان قدیمی کودکان تبریز شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha