به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد، جمال معتمدی زاده روز شنبه در نشست کمیته تحقیقات این شرکت با ابراز امیدواری از پذیرش عضویت پنج رئیس و عضو هیئت علمی چهار دانشگاه مطرح کشوری در کمیته تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق این استان، اظهار داشت: با رایزنی های صورت گرفته و علاقه مندی این اساتید مطرح کشوری برای رفع مشکلات زیرساختی صنعت برق در کهگیلویه و بویراحمد، برای اولین بار، این استادان و مسئولان چهار دانشگاه مشهور ایران و خاورمیانه به عضویت کمیته تحقیقات این شرکت درآمده اند.
وی خاطرنشان کرد: "دکتر محمود فتوحی فیروزآباد" رئیس دانشگاه صنعتی شریف تهران، "دکتر گئورگ قره پتیان ، دکتر مهدی صلاری نادری و دکتر جواد مُختاری " اعضای هیئت علمی دانشگاه پلی تکنیک امیرکبیر تهران ، " دکتر مصطفی صدیقی زاده " عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران و " دکتر مصطفی برناپور " عضو هیئت علمی دانشگاه یاسوج، اعضای کمیته تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد هستند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: حضور این اساتید برتر دانشگاهی ایران در کمیته تحقیقات این شرکت می تواند فرصت مناسبی برای سایر اساتید دانشگاهی و دانشجویان شاخه های صنعت برق در دانشگاه های استان برای علم آموزی و توسعه دانش خود باشد.
معتمدی زاده تصریح کرد شبکه های توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد از حیث استانداردسازی و فناوری های لازم، شرایط مناسب را ندارد و حدود ۱۰ هزار کیلومتر شبکه برق در این استان وجود دارد که احداث بخش عمده ای از این شبکه ها به بیش از ۴۰ سال می رسد.
وی گفت: بنا داریم از اعضای جدید کمیته تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد برای بازدیدهای میدانی از زیرساخت های صنعت برق در این استان دعوت نموده تا بتوانیم از تجربه و اندوخته های علمی این اساتید بین المللی و ملی بیشترین بهره را ببریم.
رئیس شورای انسجام بخشی صنعت آب و برق در کهگیلویه و بویراحمد، مجموع فیدرهای عمومی برق در این استان را ۵۹ فیدر ذکر کرد و اظهار داشت: ۱۰ فیدر اختصاصی دیگر در استان وجود دارد که هفت فیدر آن در گچساران ، ۲ فیدر در دنا و یک فیدر در بویراحمد است.
معتمدی زاده، تعداد پُست های فوق توزیع برق در استان کهگیلویه و بویراحمد را ۱۲ پُست برشمرد و خاطرنشان کرد: میزان مصرف برق در ساعات پیک بار این استان ۴۶۶ مگاوات بوده که نیاز است به مدیریت مصرف برق توجه ویژه ای شود.
وی گفت: ۲۸۰ هزار اشتراک برق در استان وجود دارد که می توان گفت به نسبت مساوی در مناطق گرمسیری و سردسیری تقسیم شده اند.
نظر شما