دکتر داود آتشی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در پی اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی بازرسان بهداشت محیط مقدار تقریبی هشت تن انواع مواد غذایی و آرایشی غیر مجاز که کشف و ضبط شده بود، امروز با حضور نماینده دادستان و همکاری شهرداری معدوم شد.
وی ادامه داد: هفت تن از این مواد مربوط به مواد خوراکی و آشامیدنی و یک تن آن نیز مواد آرایشی قاچاق و غیر بهداشتی بود که در محل دفن زباله معدوم سازی شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان سردشت اضافه کرد: این مقدار مواد غذایی به دلیل فقدان مشخصات ۹ گانه در صورت مصرف و استفاده می توانست سلامت شهروندان را با خط مواجه سازد.
آتشی بیان کرد: در طول اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی ۱۰ کارشناس و بازرس بهداشت محیط در قال پنج تیم بازرسی سیار با همکاری ادارات اصناف، صنعت و معدن و تجارت ،تعزیرات حکومتی،شهرداری براین مراکز در ساعات مختلف شبانه روز نظارت داشتند.
وی از شهروندان و مسافران خواست در صورت مشاهده عرضه مواد غذایی غیربهداشتی، از طریق تلفن مستقیم واحد سلامت محیط کار شهرستان سردشت یا سامانه تلفن رایگان ۱۹۰ اعلام کنند تا کارشناسان مربوطه در کوتاهترین زمان بررسی های لازم را انجام
سردشت با ۱۲۰ هزار نفرجمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.
نظر شما