پیشنهادی برای واگذاری دبیرخانه شورای گردشگری و زیارت فارس به اتاق بازرگانی

شیراز- ایرنا- عضو هیات نمایندگان و رئیس کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی فارس، تشکیل شورای عالی گردشگری را از اقدامات مثبت انجام شده در این استان دانست و گفت: پیشنهاد بخش خصوصی استان این است که دبیرخانه این شورا به اتاق بازرگانی فارس واگذار شود.

به گزارش یکشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، سهراب شرفی در جلسه کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته افزود: این پیشنهاد با هدف همفکری و مشارکت بخش خصوصی در تصمیم گیری‌ها، احصاء مشکلات موجود و ارائه راهکارها جهت حضور فعال تر بخش خصوصی در توسعه گردشگری فارس به اتاق بازرگانی این استان ارائه شده است.
وی، صنعت گردشگری را از مزیت‌های اصلی اقتصاد فارس دانست و ادامه داد: این اقدام در جهت همگرایی، توسعه و رشد صنعت گردشگری استان است که می‌تواند نوید بخش فعالیت و پویایی این بخش باشد.
رئیس کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی فارس بیان کرد: به رغم اهمیت گردشگری، در استان به این صنعت توجه کافی نمی شود و نگاه حمایتی به سرمایه گذاری در این حوزه وجود ندارد.
شرفی، یکی از مشکلات اصلی سرمایه گذاران در فارس را اخذ استعلام های متعدد از دستگاه‌های مختلف برشمرد و گفت: این در حالی است که انجام بسیاری از این استعلام ها به ویژه در مناطقی که کاربری گردشگری دارد ضرورت ندارد.
او افزود: اصلاح روند اخذ استعلام‌ها برای هرگونه فعالیت گردشگری در شهرهای مختلف استان باید توسط شورای شهر و شهرداری انجام شود.
وی، با اشاره به بهبود فضای کسب و کار از طریق اشتغال در بخش خدمات ادامه داد: استان فارس به دلیل شهرت در بخش گردشگری می‌تواند بخش خدمات این حوزه را بیش از پیش فعال کرده و فرصت های شغلی جدیدی در حوزه گردشگری ایجاد کند تا منجر به اشتغال آفرینی و ارزش آفرینی اقتصادی بیشتر شود.
پیشنهادی برای واگذاری دبیرخانه شورای گردشگری و زیارت فارس به اتاق بازرگانی
کمیته سرمایه‌گذاری ذیل شورای عالی گردشگری فارس ایجاد شود
نایب رئیس کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی فارس هم، با اشاره به آغاز فعالیت شورای عالی گردشگری در این استان گفت: در کنار پنج کمیته میراث فرهنگی، گردشگری سلامت، گردشگری زیارت، صنایع دستی و گردشگری عمومی، جای خالی کمیته سرمایه گذاری و حمایت از زیرساخت‌ها نیز احساس می شود که جا دارد این کمیته ایجاد شود.
احمدرضا نقیب زاده افزود: در اسفند سال گذشته، هیات مقررات زدایی کشور، مرجع صدور مجوز مجتمع‌های بین راهی را از اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به وزارت میراث فرهنگی منتقل کرد که با توجه به عدم تدوین زیرساخت‌های قانونی در این وزارتخانه، سرمایه گذاران این حوزه دچار سردرگمی شده اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha