مهدی قاسمی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: گردهمایی پژوهشی «دامغان، نامی گمشده در هزارههای تاریخ» با حضور صاحبنظران کشوری حوزههای باستانشناسی، تاریخ، معماری و مرمت، پژوهش هنر، اسطورهشناسی و میراثفرهنگی برگزار میشود.
وی ادامه داد: کوروش روستایی رییس پژوهشکده باستان شناسی میراث فرهنگی کشور در زمینه تاریخچه کاوش های تپهحصار و پژوهشهای جدید در شهر قومس، حامد وحدتی نسب مدیر گروه باستان شناسی درخصوص جوامع انسانی کهن دامغان و حامد کاظمی استادیار دانشگاه ورشو لهستان در زمینه شهر دامغان در منابع اسلامی، در این رویداد پژوهشی سخنرانی میکنند.
قاسمی خاطرنشان کرد: آناهیتا شاهرخی، شادی گنجی، شمیم ولیان، جواد آقاجانی، فرامرز پارسی، کاوه منصوری، مرتضی نیک فطرت، علیرضا علینقی و امیر منصوری، دیگر سخنرانان این رویداد هستند.
وی افزود: اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و تشکل مردمنهاد خانه تسنیم دامغان میزبان این رویداد هستند و دانشگاه دامغان، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، شهرداری و شورای اسلامی شهر دامغان در اجرای این همایش مشارکت دارند.
قاسمی با بیان اینکه دامغان با برخورداری از آثار متعدد تاریخی و باستانی، کهنشهر ناشناخته ایران است، گفت: این رویداد میتواند نقطه آغازی بر اتفاقات موثر آینده در بدنه اجتماعی و تصمیمساز شهر دامغان باشد.
وی اضافه کرد: تجلیل و قدردانی از اسماعیل یغمایی و مراسم تعیین نام رسمی و رونمایی از شمایل طلایی شاخ قوچ تپهحصار از برنامههای این همایش است.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دامغان خاطرنشان کرد: دامغان از هزاران سال قبل تا به امروز، مهد زندگی انسانی و نظارهگر اتفاقات بزرگ تاریخ بوده و عمق هویت تاریخی و فرهنگی این شهر در مستندات و پژوهشهای بیشماری نهفته است.
به گزارش ایرنا، رویداد پژوهشی «دامغان، نامی گمشده در هزارههای تاریخ» از ساعت ۱۷ روز جمعه سی ام اردیبهشت ماه با برگزاری افتتاحیه در سالن همایشهای دانشگاه دامغان آغاز می شود و پس از استفاده از دیدگاههای فنی و علمی اساتید و صاحبنظران در شامگاه شنبه ۳۱ اردیبهشت با برگزاری اختتامیه به پایان میرسد.
نظر شما