به گزارش ایرانا، زهرا داودی ادامه داد: ۱۶ ورزشکار زن ناشنوا با ۴ طلا، ۳ نقره و ۵ برنز عملکرد بسیار خوبی داشتند و نسبت به مردان ورزشکار ناشنوا در برزیل بهتر عمل کردند.
وی ادامه داد: زنان ناشنوا در سه رشته کاراته ، تکواندو و تیراندازی در بازیهای المپیک شرکت کردند و در کاراته یک مدال طلا ، ۳ نقره و ۳ برنز و در تکواندو ۳ طلا و ۲ برنز کسب کردند.
داودی گفت: با آنکه دختران تیرانداز ناشنوا تلاش زیادی برای کسب مدال داشتند و توانستند رکوردهای خود را در تمریناتشان تکرار کنند اما موفق به کسب مدال نشدند که دلیل آن آمادگی بسیار بالا و توانمندی تیراندازان سایر کشورها بود و حکایت از تمرینات طولانی و بهتر آنان داشت.
این مدیر ورزشی تصریح کرد: اگر ما بخواهیم در آینده در رشته تیراندازی المپیک ناشنوایان مدال آور باشیم ، باید برنامه ریزی و تمرینات منسجم تر و بیشتری داشته باشیم .
وی در ادامه ارزیابی عملکرد ورزشکاران زن ناشنوا در المپیک برزیل گفت: زنان ورزشکار ناشنوا در المپیک ۲۰۱۷ سامسون ترکیه یک طلا، سه نقره و ۶ برنز کسب کردند ، در حالی که در المپیک برزیل موفق به کسب ۴ طلا ، ۳ نقره و ۵ برنز شدند که نشان از این است که به نسبت نتیجه و مدال و از نطر فنی عملکردی بسیار موفق تر عمل کردند.
داودی اظهار امیدواری کرد تا با برنامه ریزی و تلاش بیشتر مسئولان فدراسیون ورزش های ناشنوایان و ورزشکاران در میادین ورزشی آینده عناوینی بهتر برای ایران کسب شود.
بیست و چهارمین دوره بازیهای المپیک ۲۰۲۱ برزیل از ۱۱ اردیبهشت با حضور بیش از ۴ هزار ورزشکار از ۸۰ کشور جهان و رقابت در ۲۰ رشته ورزشی آغاز شد و کاروان ایران نیز با ۷۵ ورزشکار زن و مرد در ۸ رشته ورزشی فوتبال، والیبال ساحلی، دو و میدانی ، کشتی آزاد و فرنگی، تیراندازی ، تکواندو ، کاراته و جودو در این دوره از بازیها شرکت کردند.
نظر شما