به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، روز ششم نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، نشان دهنده خو گرفتن ناشران و مخاطبان به روزگار پساکرونایی در حوزه کتاب و نشر بود، کم کم رویدادهای فرهنگی و روابط به حالت عادی خود باز می گردد، این نوید نخستین ساعات از نیمه دوم نمایشگاه کتاب است.
سلام از کنار کتاب به فرمانده
نمایشگاه کتاب تهران در پنجمین روز خود نیز با رویدادهای متعددی همراه بود که از میان آنها حضور رنگینکمان اقوام مختلف ایرانی در بهشت واژهها و همچنین گروه سرود سلام فرمانده که حال و فضای نمایشگاه را با اجرای سرودهای مختلف و متنوعشان فرحناکتر کردند بیشاز پیش به چشم میآمد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
ناشری که نقشه کهن خلیج فارس را در همه آثارش آورده است
انتشارات «قناری دریایی» در سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، کتابهای نفیس در حوزههای شعر، ادبیات و هنر را با بهرهمندی از سبک و سیاق کهن در اختیار علاقهمندان قرار میدهد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
نمایشگاه کتاب تهران نقش مهمی در برجستهسازی ارزشهای اسلامی دارد
مسئول برگزاری نمایشگاههای بینالمللی عمان با بیان اینکه نمایشگاه کتاب از مهمترین رویدادهای بین المللی است که تاکنون مورد استقبال چشمگیر مخاطبان قرار گرفته است، گفت: این رویداد نقش مهمی در آگاه سازی افکار عمومی و برجستهسازی ارزشهای اسلامی و اهمیت کتابخوانی ایفا می کند. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
در مصائب تبلیغ کتاب
تبلیغ کتاب واقعا سخت است. تبلیغ کتاب با بسیاری از کالاهای دیگر تفاوت ماهوی دارد. اگر با نگاه اقتصادی هم بخواهیم به کتاب نگاه کنیم و آن را به عنوان یک کالا به فروش برسانیم بهرحال اتفاقی باید بیافتد که با سایر کالاها تفاوت دارد؛ اینکه برای تبلیغ یک کالا شما باید محصول خود را معرفی کنید. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
سوگل مشایخی آرزو دارد کدام کتاب را به همه جوانان هدیه دهد؟ «امیدوارم کتابباز بازگردد»
محقق شعر فارسی گفت: کتابباز برنامه ای بود برای کسانی که فرصت کتاب خواندن نداشتند و با دیدن این برنامه عصارهای از کتابهای خوب را میتوانستند مرور کنند. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
جایی جذاب برای جستوجوی جواب
فرایند تولید کتاب و اتفاقات پیرامونی زیر چتر واحدی چون یار مهربان؛ جذابیتش اگر کمتر از همنشینی با کتاب نباشد دوشادوش آن است. سالن فعالیتهای فرهنگی نمایشگاه سیوسوم کتاب تهران چون آیینه در سایه این همدلی را به مخاطبان این رویداد ارائه میدهد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
نمیتوان گفت که نمایشگاه فیزیکی روی فروش مجازی تاثیر داشتهاست
به گفته آزاده نظربلند، مدیر کمیته راهنمایی و پاسخگویی به مراجعان، آمار فروش در روزهای ابتدایی سومین نمایشگاه مجازی تقریبا با دومین دوره این نمایشگاه برابر است و فروش بخش فیزیکی تاثیری بر فروش مجازی نمایشگاه نداشتهاست. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
تبادل نظربا فعالان ایرانی و خارجی در حوزه نشر بین الملل
همزمان با برگزاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب، معاون همکاریهای علمی وفرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بازدید از این رویداد، درباره زمینههای توسعه همکاریهای فرهنگی بینالمللی این سازمان در حوزه صنعت نشر بینالمللی را با فعالان ایرانی و خارجی این عرصه تبادل نظر کرد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
۱۰ در ۱۰؛ مولفه مهمی که مورد غفلت قرار میگیرد
در سومین آمایش ایرنا از ۱۰ ناشر فعال در بخش عمومی و کودک و نوجوان در یک تحلیل کلی این نتیجهگیری بازتاب داشت که «موضوع نشستها» در قاطبه آرای شرکتکنندگان مورد بیتوجهی قرار گرفته است حال آنکه این نشستهها یا درباره ناشران و یا بر آنها است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
پاراگراف خوانی؛ آفت مطالعه با تلفن همراه
سیدعلی محمدهاشمی، مدیر فروش انتشارات اطلاعات معتقد است: مطالعه با موبایل، مطالعه عمیق را از بین برده و جامعه را به مطالعه سطحی و پاراگراف خوانی سوق می دهد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
از ترویج تا توهم/ شبکههای اجتماعی شمشیری دو لبه برای فرهنگ کتابخوانی هستند
یک فعال حوزه نشر گفت: شبکههای اجتماعی بستر خوبی برای ترویج، معرفی و نقد کتاب هستند اما همزمان میتوانند توهم دانایی ایجاد کنند که نوعی آفت و آسیب است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
نویسندهای که ۴۰جلد کتاب برای کودکان نوشته
ناهید مهدوی اصل، نویسنده کودک و مدیر مسئول انتشارات «بازی قصهها» که از ۱۵ سال پیش تا الان در نمایشگاه کتاب برای بچهها قصه گفته و بازیهای سنتی را در قالب داستان اجرا کرده میگوید: نمایشگاه کتاب برایم یادآور کار و تلاش و زیبایی است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
محسن هاشمی: کتاب خاطرات پدر در سال ۱۳۷۸ به زودی منتشر میشود
رئیس پیشین شورای اسلامی شهر تهران، گفت: کتاب خاطرات سال ۱۳۷۸ علی اکبر هاشمی رفسجانی با رفع مشکلات موجود به زودی در اختیار مردم قرار میگیرد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
نمایشگاه کتاب یک گردشگری فرهنگی است
علیرضا معاف، عضو شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب از این رویداد فرهنگی به عنوان یک گردشگری فرهنگی یاد کرد و استقبال پرشور مردم از این پدیده فرهنگی را پاسخی به شبهه سرانه پایین مطالعه در کشور دانست. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
رابطه زیادی بین سیاست و کتاب خواندن وجود دارد
حسین پایا، مدیر انتشارات طرح نو گفت: اگر شرایط سیاسی جامعه را به نحوی سامان دهیم که مردم به آینده امیدوار باشند دوران شکوفایی کتاب و کتابخوانی را رقم خواهیم زد. مردمی که به آینده امید نداشته باشند به کتاب رجوع نمی کنند. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
استاد دانشگاه تونس: نمایشگاه کتاب تهران فرصت طلایی برای تعامل ملتها و فرهنگسازی جوامع است
سالم اطرش، استاد دانشگاه زیتونه تونس، نمایشگاه کتاب تهران را فرصت طلایی برای تعامل ملتها و فرهنگ سازی جوامع و ذوب کننده یخ روابط کشورها دانست و گفت: از اینکه در نمایشگاهی که هدف آن انتشار فرهنگ و علم و معرفت است شرکت کردهام بسیار خرسندم. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
نمایشگاه کتاب امسال فراتر از پیشبینیها بود؛ ناشران از مسئولان جلوترند
لیلا مختاری، مدیر غرفه انتشارات نردبان با اعلام اینکه در این دوره از نمایشگاه ستاد برگزاری نمایشگاه یک یا دو روز از ناشران عقب بودند، اعلام کرد: ناشران غرفه را تحویل گرفته و کتابهایشان را چیده بودند، اما تابلوی ناشران کودک و دانشگاهی نصب نشده بود. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
دبیرکل اتحادیه دانشجویان یمن در ایران: نمایشگاه کتاب تهران پنجره اشراف ایران بر جهان است
عبدالملک فایع، دبیر کل اتحادیه دانشجویان یمن در ایران گفت که نمایشگاه بین المللی کتاب تهران پنجره اشراف جمهوری اسلامی ایران بر جهان و بیانگر شور و شوق علاقه مردم ایران به کتابخوانی است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.
نظر شما