به گزارش ایرنا به نقل از استانداری هرمزگان ، احساسن کامرانی چهارشنبه شب در همایش مدیریت دانش در سازمان تامین اجتماعی هرمزگان، اظهار داشت: بعد از جنگ جهانی دوم، توجه به نیروی انسانی ماهر و متخصص عامل رشد و توسعه بسیاری از کشورهای توسعه یافته بوده است.
وی با بیان اینکه برگزاری همایش های علمی با محوریت توجه و تقویت نیروی انسانی در سازمان ها بسیار حائز اهمیت است، گفت: ساختار اداری و اقتصادی نیاز به تحول و بهروری بالا دارد و لازم است با بهره گیری از ظرفیت دانشگاه ها و نخبگان حوزوی نسبت به بهبود بهره وری در بخش های مختلف با محوریت شعار سال اقدام کرد.
کامرانی با اشاره به اهمیت حکمرانی دانش، تصریح کرد: بسیاری از کشورهای جهان از مدیریت دانش عبور کرده و وارد حکمرانی دانش شدند و براساس نتایج حاصل شده، اهمیت حکمرانی دانش در توسعه کشور از مدیریت دانش مهمتر است.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان حکمرانی دانش را دربرگیرنده جنبه های مختلفی دانست و گفت: حکمرانی علمی به استفاده خلاقانه و نوآورانه در سیستم تاکید دارد و ما نیز باید در همین راستا حرکت کنیم.
کامرانی ابراز داشت: در جهان امروز دانش جمعی و کار تیمی اولویت اول است و دانش فردی در توسعه کشورها دیگر جایگاهی ندارد و تمدن نوین اسلامی مورد تاکید مقام معظم رهبری به دنبال نهادینه کردن حکمرانی دانش در سیستم اجرایی است که تحقق آن در بیانیه گام دوم و توصیه اول ایشان به علم و پژوهش منوط به خودسازی و جامعه پردازی است، تا تمدن نوین اسلامی محقق شود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، با اشاره به برگزاری همایش دانش مدیریت در سازمان تامین اجتماعی، گفت: سازمان تامین اجتماعی با برگزاری همایش مدیریت دانش به دنبال ایجاد تحول در مجموعه خود است که ضروری است این رویکرد در سایر دستگاه های اجرایی پیگیری و دنبال شود.
نظر شما