سعید آیتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: این افراد بر اثر سوء مصرف مواد و داروهای مخدر و محرک در استان جان خود را از دست دادند که ۱۴ نفر از این افراد آقا و ۶ نفر نیز خانم بودند.
آیتی افزود: این استان سال های ۹۹ و ۹۸ نیز کمترین مرگ ناشی از اعتیاد را داشته است.
وی با بیان اینکه پذیرش معتادان خودمعرف در کمپهای ترک اعتیاد به روال قبل بازگشته است، گفت: همزمان با شیوع کرونا میزان مراجعه و پذیرش بیماران در ۲۱ مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۵ یا همان مراکز خودمعرف بدلیل رعایت شیوه نامه بهداشتی به ۵۰ درصد کاهش یافته بود، اما با تزریق حداقل دو دُز واکسن کرونا میزان مراجعات به روال قبل بازگشته است.
آیتی افزود: همچنین با توجه به تزریق حداقل ۲ دُز واکسن، این افراد می توانند تا یکسال در مراکز ترک اعتیاد نگهداری و درمان شوند.
وی با بیان اینکه پارسال بیش از ۱۷ میلیارد ریال برای درمان و نگهداری معتادان هزینه شده است، گفت: این میزان مبلغ هزینه شده جدای از ۱۰ میلیارد ریالی است که اداره کل بهزیستی استان از منابع اعتباری خود برای درمان و نگهداری معتادان متجاهر هزینه کرده است.
میزان شیوع اعتیاد در خراسان شمالی نسبت به جمعیت فعال استان ۷.۲۱ درصد است که یک و نیم درصد این جمعیت فعال درگیر اعتیاد را بانوان استان تشکیل می دهند.
جمعیت این استان ۸۶۳ هزار نفر است و ۴۴ درصد از این جمعیت در روستاها سکونت دارند.
نظر شما