۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۴۳
کد خبرنگار: 1762
کد خبر: 84759867
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

قدرت دیجیتالی و سایبری ایران مایه افتخار است

مراغه- ایرنا- عضوخبرگان رهبری و امام جمعه مراغه گفت: قدرت دیجیتالی و سایبری مایه افتخار و عظمت جمهوری اسلامی ایران است و شاید توده مردم با کارهای علمی و اساسی آشنایی نداشته باشند اما ایران یکی از قدرتمندترین های دنیا در این حوزه است.

آیت‌الله محمدتقی پورمحمدی روز پنجشنبه در سومین کنفرانس ملی پدافند سایبری که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مراغه
برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی مراغه تنها دانشگاهی شمالغرب کشور است که اقدام به برگزاری سه دوره کنفرانس ملی پدافند سایبری می کند.

وی بیان کرد: در اردیبهشت سال ۹۸ در کنفرانس ملی پدافند سایبری در خصوص این موضوع از دیدگاه قرآن مواردی را اشاره کردم.

وی با تاکید براینکه دفع کردن بهتر از رفع کردن است، افزود: اگر شما اجازه بدهید دشمن به خانه شما بیاید شما ذلیل می شوید اما اگر اجازه ورود ندهید و در مقابل آن ایستادگی کنید نمی تواند نفود کند و این پدافند غیرعامل سایبری است.

وی خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس خسارت‌هایی را تحمل کردیم چون دشمن به داخل خاک ما ورود کرد و هزینه زیادی را متحمل شدیم.

وی ادامه داد: پدافند سایبری خطر را دفع می کند و اگر نتواند خطر را دفع کند آسیب ها را کاهش می دهد.

امام جمعه مراغه خاطرنشان کرد: پدافند سایبری تنها در مسائل نظامی نیست در دوران کرونا ماسکی که استفاده می کردیم نوعی پدافند سایبری است.

آیت‌الله پورمحمدی افزود: اقداماتی که در حوزه‌های بهداشتی و محیط‌زیست، تغذیه و بسیاری از موارد دیگر انجام می‌دهیم پدافند سایبری و غیرعامل هستند.

به گفته وی حتی در بررسی تاریخ اسلام می بینیم در مواردی از اصولی استفاده شده که پدافند غیرعامل است.

وی تصریح کرد: در نامه ۱۳ نهج‌البلاغه‌ امیرالمؤمنین به لشکریان سفارش می‌کند« وقتی دشمن به سراغ شما آمد و شما در برابر دشمن قرار گرفتید لشکریان شما باید در دامنه‌های کوه‌ها، تپه ها و یا بین رودخانه‌ها باشد تا این برای شما مانع باشد و باید چنین باشد» و این موضوع نشان دهنده پدافند است.

وی گفت: خوشبختانه به برکت پژوهشگران و جوانان دانشمند کارهای اساسی صورت گرفته و قدرت پدافندی و سایبری جمهوری اسلامی به مرحله ای رسیده که پهباد امریکایی را با سیستم پدافندی به زمین گیر کردیم.

وی اعلام کرد: ساخت بیش از ۶ واکسن در دوران کرونا در کشور که کار کوچکی نیست و این ورود جدیدی به سوی تحقیق و پژوهش است و نشان دهنده پدافند سایبری در دورانی به غیر از جنگ است.
قدرت دیجیتالی و سایبری مایه افتخار و عظمت جمهوری اسلامی ایران است
دبیر علمی سومین کنفرانس ملی پدافند سایبری نیز در این مراسم به ارسال ۲۹۲ مقاله به دبیرخانه این رویداد علمی اشاره کرد و گفت: برگزاری این کنفرانس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه و با همکاری انجمن پدافند غیرعامل شمالغرب کشور امروز، پنجشنبه آغاز شد. 

«بابک پورقهرمانی» افزود: ۲۴۰ مقاله از مجموع مقاله‌های ارسالی به دبیرخانه این کنفرانس پذیرش شد که ۳۰ مقاله از آنها به صورت سخنرانی و ۱۰۰ مقاله دیگر به صورت پوستر ارایه می‌شود. 

وی همچنین به برگزاری دو کارگاه تخصصی «آشنایی با مقررات پدافند سایبری و حمله‌های سایبری» و همچنین «متاورس» در روز جاری نیز اشاره و بیان کرد: این کارگاه با حضور سردار امیر مقدمی، قام مقام سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار می‌شود.

به گفته وی جنگ نرم، دفاع سایبری، امنیت سایبری، اصول پدافند سایبری، دیپلماسی پدافند سایبری، مقابله با حملات سایبری، پیشگیری و صیانت سایبری، نسل آینده تهدیدهای سایبری، شناسایی حمله‌های آینده سایبری، بومی‌سازی پدافند سایبری و پاسخ در قبال حمله‌های سایبری از محورهای این کنفرانس ملی است.

همچنین از دیگر محورهای این رویداد علمی می‌توان به «سرمایه اجتماعی ملی و پدافند سایبری»، «سرمایه اجتماعی بین‌المللی و پدافند سایبری»، «زیست‌بوم سایبری و نقش آن در پدافند سایبری»، «نقش سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی در قلمرو پدافند سایبری»، «نقد و بررسی قوانین و مقررات دخلی در حوزه پدافند سایبری»، «نقد و بررسی قواعد و مقررات بین‌المللی در حوزه پدافند سایبری»، «اولویت‌های برخورد در قبال تهدیدهای سایبری» و سایر موضوعات مرتبط اشاره کرد.

به گزارش ایرنا «پدافند سایبری و پاندمی کوئید ۱۹» محور ویژه سومین کنفرانس ملی پدافند سایبری به شمار می‌رود. 

دو کنفرانس پیشین نیز طی سال‌های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۸ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه برگزار شده بود و برگزاری سومین کنفرانس ملی پدافند سایبری با تاخیر به دلیل شرایط کرونایی و در راستای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در برنامه کار قرار گرفته است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه سه هزار دانشجو و ۱۱۰ عضو هیئت علمی تمام وقت دارد که در ۹ رشته مقطع دکتری، ۴۱ رشته کارشناسی ارشد و ۴۸ رشته کارشناسی در حال تحصیل و تدریس هستند.

قدرت دیجیتالی و سایبری مایه افتخار و عظمت جمهوری اسلامی ایران است

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha