به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، در گزارش سی ان ان اشاره شده است: شاخص سهام دایوجونز نیویورک سیر نزولی داشته و سرمایه گذاران بازار بورس وال استریت بدترین وضعیت اقتصادی طی دو سال گذشته در آمریکا را شاهدند، اکنون سرمایه گذاران با توجه به سقوط سهام و ادمه تورم همچنان بالای آمریکا که بیم رکود اقتصادی دراین کشور دارد، نگاه ها را به وضعیت اقتصادی این کشور دوخته اند.
گزارشگر سی ان ان در ادامه گفت: تورم نسبت به سال گذشته در تمامی جنبه های اقتصادی در آمریکا افزایش داشته است، بهای سوخت در ماه آوریل سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۱ بیش از ۴۳ درصد رشد داشته است، بخش مسکن نیز شاهد رشد تورم ۵.۱ درصدی بوده و بهای خودرو نیز نزدیک به ۳۰ درصد افزایش نشان می دهد.
این رسانه تصویری آمریکایی افزود: قیمت لبنیات نیز در یکماه گذشته نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته است؛ بهای بنزین در کالیفرنیا افزایش یافته و در هفته گذشته قیمت هرگالن بنزین به بیش از ۶ دلار رسید.
شرکت های آمریکایی آماده رویارویی با تورم
سی ان ان در ادامه گزارش داد: اقتصادانان پیش بینی می کنند چنانچه تورم در آمریکا ادامه داشته و افزایش یابد، وضعیت اقتصادی در آمریکا بدتر خواهدشد، هم اکنون اکثر مدیران عامل شرکت های تجاری و اقتصادی در آمریکا برای رکود اقتصادی در این کشور آماده می شوند.
به گزارش ایرنا، بنابر گزارش منتشر شده توسط وزارت بازرگانی آمریکا در مورخ هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، این کشور به طور غیر منتظرهای در سه ماهه نخست سالجاری با رکود اقتصادی مواجه شده است.
وزارت بازرگانی آمریکا با انتشار آماری از وضعیت اقتصادی این کشور اعلام کرده بود، رشد اقتصادی آمریکا به طور غیرمنتظره در سه ماهه اول سال ۲۰۲۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱.۴ درصد افت داشته است.
ایلان ماسک: اقتصاد آمریکا وارد رکود شده است
طی روزهای اخیر نیز «ایلان ماسک» بنیانگذار و مدیر عامل تسلا در اظهاراتی با اعلام ورود اقتصاد آمریکا به رکود، گفت که این وضعیت به زودی بدتر خواهد شد و احتمالا از یک سال تا ۱۸ ماه ادامه خواهد داشت.
وی گفته بود: رکودها لزوما چیز بدی نیستند. من چند مورد از آنها را تجربه کرده ام. اما در زمانی که رونق اقتصادی طولانی شود، ممکن است تخصیص سرمایه به اشتباه انجام گیرد و این امر سرمایه ای کلان برای جماعتی نادان به بار می آورد.
کارشناسان و تحلیلگران اقتصادی ادامه وضعیت کنونی اقتصاد و تداوم رشد فزاینده در آمریکا را متوجه ناکارآمدی دولت جو بایدن می دانند و پیش بینی می کنند حزب حاکم در آمریکا ممکن است از همین نقطه در انتخابات میان دوره ای کنگره که قرار است آبان ماه سالجاری برگزار شود در برابر حزب جمهوریخواه شکست سختی متحمل شود و اکثریت را در دو مجلس سنا و نمایندگان از دست دهند.
بانک مرکزی آمریکا (فدرال رزرو) در ماه مارس نرخهای بهره را افزایش داد زیرا تورم به بالاترین میزان در ۴۰ سال گذشته یعنی ۷.۹ درصد رسید.**
نظر شما