این مقام پنتاگون که نامش بیان نشده است، روز پنجشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: ارتش این کشور در حال حاضر قصد ندارد هیچ نیرویی به سفارت آمریکا در کی یف که روز چهارشنبه بازگشایی شد، اعزام کند اگرچه ممکن است در آینده نیروهای آمریکایی در این سفارت مستقر شوند.
این مقام آمریکایی اضافه کرد: در حال حاضر، هیچ نیروی امنیتی نظامی آمریکا برای تامین نیازهای امنیتی سفارت آمریکا در کی یف در اوکراین حضور ندارد اما این امر ممکن است در طول زمان تغییر کند.
سفارت آمریکا در کییف پایتخت اوکراین پس از سه ماه تعطیلی به دلیل آغاز جنگ در این کشور، روز چهارشنبه فعالیت خود را از سر گرفت.
آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا نیز این خبر را تایید و اعلام کرد: مردم اوکراین با کمکهای امنیتی ما از کشور خود در برابر حمله بیرحمانه روسیه دفاع کردند و در نتیجه پرچم آمریکا بار دیگر بر فراز سفارت ما در کییف برافراشته شده است.
در اواخر آوریل (اردیبهشت ماه) بلینکن وزیر امور خارجه در سفر به کییف اعلام کرد که آمریکا دیپلماتهای خود را به اوکراین باز خواهد گرداند.
حضور دیپلماتهای آمریکایی در لویو پس از سفر وزیر خارجه آمریکا به اوکراین و دیدارش با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور این کشور انجام میشود.
پس از آن، دیپلماتهای آمریکایی هر روز به شهر لویو سفر کرده و در طول شب به لهستان باز میگشتند.
رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کییف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.
جنگ در اوکراین وارد سومین ماه شده است و واکنشها به تهاجم روسیه و ارسال تسلیحات به این کشور همچنان ادامه دارد. مسکو هشدار داده است تجهیزات نظامی که آمریکا و اروپا در اختیار اوکراین قرار می دهند، موجب تشدید مناقشه در اوکراین میشود و پیامدهای غیرقابل پیشبینی به دنبال دارد.
نظر شما