علی شاهینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کارشناسان بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) بعد از بررسی میدانی مناطق کمتر برخوردار خراسان شمالی این میزان آسیب شناسایی کردند.
وی تصریح کرد: مواردی از جمله کودکان خیابانی و کار، فرزند و همسر آزاری، استفاده نادرست از فضاهای مجازی و نبود بستر مناسب، ماندگاری جمعیت، طلاق و کاهش روابط عاطفی بین اعضای خانواده و مشکلات تربیتی فرزندان از جمله مهمترین مواردی هستند که با راهکارهای لازم برطرف می کند.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در خراسان شمالی؛ اشتغال را مهمترین عامل در کاهش آسیب های اجتماعی عنوان کرد و افزود: این نهاد با برگزاری کارگاه های تخصصی و فنی در زمینه های مختلف برای افراد آسیب پذیر بسترهای اشتغال پایدار را فراهم می کند.
وی عنوان کرد: همچنین تسهیلات اشتغالزایی کم بهره با توجه به میزان نیاز طرح های اقتصادی به افراد آسیب پذیر پرداخت می شود این مهم منوط به توجیه پذیر بودن طرح است.
شاهینی ادامه داد: سعی شده که مسائل مربوط به آسیب ها از زوایا و معیارهای گوناگون و عوامل موثر در وقوع آنها و مبتنی بر روش های علمی احصاء شود تا هر نهاد و قشری مبتنی بر چارچوبهای خود و با بهره گیری از نظرات کارشناسان و متخصصان این حوزه به صورت دقیق در تعیین اولویتها اقدام کند.
وی؛ هم افزایی و وحدت رویه مسئولان و دست اندرکاران مربوطه را در کنار شناسایی ماهیت دقیق و اولویت بندی مسائل را از دیگر ضرورتهای پیشگیری و کاهش تبعات این آسیبها در خراسان شمالی عنوان کرد.
خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما