۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۲:۲۷
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 84762306
T T
۵ نفر

برچسب‌ها

آبله میمون به نیویورک هم رسید

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۲:۲۷
کد خبر: 84762306
آبله میمون به نیویورک هم رسید

نیویورک - ایرنا- مقامات بهداشتی آمریکا اعلام کردند که آزمایش آبله میمون یک فرد ساکن نیویورک مثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این بیمار در قرنطینه قرار دارد و درمان وی آغاز شده اما مرکز پیشگیری و کنترل بیماری آمریکا هنوز ابتلای این فرد را تایید نکرده است.

مقامات بهداشت عمومی شهر نیویورک اعلام کرده اند که در حال بررسی دو مورد احتمالی  ابتلا به آبله میمون هستند.

مرکز پیشگیری و کنترل بیماری آمریکا و اداره بهداشت عمومی ماساچوست پیش از این تایید کردند که مردی از ماساچوست پس از سفر به کانادا به بیماری آبله میمون مبتلا شده است.

همچنین یکی از ساکنان ایالت تگزاس که به نیجریه سفر کرده به بیماری آبله میمون مبتلا شده است.

براساس بیانیه منتشر شده، فرد بیمار در بازگشت به تگزاس دو پرواز انجام داد. یکی از نیجریه به آتلانتا و دیگری از آتلانتا به دالاس.

به گزارش ایرنا، پس از شناسایی بیش از ۱۰۰ مورد ابتلا به بیماری آبله میمون در اروپا، سازمان جهانی بهداشت روز جمعه در این خصوص جلسه اضطراری تشکیل داد.

هانس کلاگ مدیر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت  هشدار داده است سرایت ویروس نادر آبله میمون می تواند در فصل تابستان سرعت بگیرد.

به گزارش ایرنا، آبله‌میمون شبیه به آبله انسانی است. این بیماری در بسیاری از مناطق جهان سال‌ها است که ریشه‌کن شده و نمونه تازه‌ای از آن گزارش نشده است؛ با این حال طی سال‌های اخیر به ویژه پس از همه‌گیری ویروس کرونا، نگرانی از شیوع این ویروس بیشتر شده است. 

پژوهش‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که ویروس آبله‌میمون، علاوه بر انسان‌ها می‌تواند موش‌ها و خرگوش‌ها را نیز مبتلا کند. در میان انسان‌ها، نخستین مورد ابتلاء به آبله‌میمون در سال ۱۹۷۰ گزارش شد. در سال ۲۰۰۳ نیز مقام‌های بهداشتی آمریکا یک مورد از ابتلاء به این ویروس را در این کشور گزارش کردند. 

علائم اولیه آبله میمون شامل تب، سردرد، درد عضلات، کمردرد، تورم غدد لنفاوی، لرز و خستگی است.

التهابات پوستی نیز ممکن است ایجاد شود که معمولاً روی صورت قبل از انتشار به سایر قسمت‌های بدن شروع می‌شود. در نهایت یک دلمه تشکیل می‌دهد و می‌افتد. 

افرادی که مشکوک به ابتلا به ویروس هستند ممکن است در یک اتاق فشار منفی (فضاهایی مورد استفاده برای ایزوله کردن بیماران) نگهداری شوند و توسط متخصصان مراقبت های بهداشتی با استفاده از تجهیزات حفاظت فردی تحت نظر قرار گیرند.

هرچند این بیماری باعث نگرانی در سراسر جهان شده اما دانشمندان معتقدند که شیوع این بیماری به مانند همه گیری کرونا نخواهد بود زیرا انتقال این بیماری به راحتی سارس-کوو-۲ نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha