مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان گفت: ۵۰۰ هزار نفر در استان اصفهان در قالب دهکهای کم برخوردار در شهرهای با بیش از ۲۰ هزار جمعیت، زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفتهاند.
محمدحسین صفاری، روز یکشنبه در گفتوگو با ایرنا با بیاناینکه دولت سیزدهم با رویکرد گسترش عدالت روی کار آمده است، افزود: سازمان بیمه سلامت نیز با تحت پوشش قرار دادن نیمی از جمعیت کشور و با اهداف عدالت محوری، ارتقای سطح کیفیت ارائه خدمات سلامت، کاهش پرداخت از جیب بیماران، تحقق سازمان الکترونیک و بسط و گسترش برنامه پزشک خانواده، نقش بسزایی در نظام سلامت کشور دارد.
صفاری تصریح کرد: پوشش همگانی بیمه سلامت و بیمه رایگان حدود ۶ میلیون نفر از اقشار ضعیف کشور، اجرای طرح پزشک خانواده شهری و ارائه خدمات درمانی بیمه شدگان سلامت همگانی از طریق پزشکان خصوصی مطبدار، پوشش بیمهای خدمات درمانی ناباروری تا سقف ۹۰ درصد هزینهها در بخش دولتی و خصوصی به منظور اجرای سیاستهای جمعیتی رهبر معظم انقلاب و افزایش نرخ جمعیت و همچنین اجرای کامل نسخه نویسی الکترونیک از مهمترین دستاوردهای دولت انقلابی، در تحول نظام سلامت کشور است.
وی اظهار داشت: این سازمان همگام با تلاشگران عرصه سلامت کشور در راستای توسعه خدمات بهداشتی، درمانی و تحقق عدالت در دریافت خدمات درمانی گام برداشته و با بیمه رایگان ۶ میلیون نفر از هموطنان بدون بیمه که در دهکهای درآمدی پایین قرار دارند، کمک قابل توجهی به کاهش پرداخت مردم کرده است.
صفاری گفت: استقرار پزشک خانواده شهری و سیستم ارجاع الکترونیک بعنوان یکی از دیگر اقدامات موثر دولت سیزدهم در مدت کوتاه عمر خود است و سازمان بیمه سلامت با توجه به تبصره ۱۷ قانون بودجه و با هدف یکسان سازی ارائه خدمات و گسترش نظام ارجاع و پزشک خانواده در صندوق بیمه سلامت همگانی، طرح پزشک خانواده شهری را از دی سال قبل در دستور کار قرار داده و هم اکنون کلیه بیمهشدگان که بصورت رایگان تحت پوشش قرار دارند با پرداخت حداقل ویزیت از خدمات پزشک خانواده در بخش خصوصی استفاده میکنند.
عضو قرارگاه جوانی جمعیت همچنین به قانون جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: با در دستور کار قرار گرفتن اجرای این قانون توسط دولت سیزدهم، بهمنظور دسترسی عادلانه به خدمات درمانی ناباروری، چتر حمایت بیمه سلامت بر سر زوجهای نابارور گسترده شد.
وی افزود: با تحت پوشش درآوردن ۱۰ مورد از خدمات درمانی تخصصی ناباروری و پرداخت هزینه خدمات درمانی ناباروری تا سقف ۹۰ درصد، علاوه بر حفظ و رشد سلامت خانواده و سلامت مادر و کودک، تامین سلامت نوجوانان و جوانان نیز مُحقق میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان خاطرنشان کرد: بیش از ۱۱ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ در قالب پوشش خدمات ناباروری به بیمهشدگان استان اصفهان پرداخت شد و این استان رُتبه نخست پرداخت این هزینهها را در کشور قرار دارد.
وی بیان کرد: در زمان حاضر با توجه به قرارداد همکاری ۲ مرکز ناباروری دولتی و خصوصی در اصفهان و یک مرکز دولتی در کاشان، بیمه شدگان میتوانند برای درمان تخصصی ناباروری به این مراکز مراجعه کنند و هزینههای آنها در همان مرکز محاسبه و پرداخت می شود.
صفاری یادآور شد: خدمات عمدهای در دولت سیزدهم در حوزه سلامت به مردم کشور و اصفهان ارائه شده و این استان در ۲ مورد ناباروری و پزشک خانواده شهری رُتبه نخست را در کشور کسب کرده است.
وی با اشاره به اجرای طرح نسخه الکترونیک نیز گفت: سازمان بیمه سلامت همگام با حرکت نظامهای جهانی سلامت به سمت الکترونیک و تحقق دولت الکترونیک تمام توان خود را بر روی استقرار سازمان الکترونیک سلامت متمرکز کرده است و از دی سال گذشته، ۱۰۰ درصد نسخههای این سازمان بصورت الکترونیک پذیرش و رسیدگی می شود.
صفاری تصریح کرد: نسخهنویسی و نسخه پیچی الکترونیک، بخشی از پرونده الکترونیک سلامت است که باید در کنار تکمیل سامانههای نسخهنویسی، پرونده سلامت بیماران و همچنین امضاء الکترونیک پزشکان نیز در نظر گرفته شود تا با اجرای کامل نسخه الکترونیک بتوانیم سرعت، دقت و کیفیت ارائه خدمات را در عرصه درمان افزایش داده، از درمان القایی پیشگیری و به ارتباط بهتر بین پزشک، داروساز، بیمار و سازمانهای بیمهگر و بیمه های تکمیلی کمک کنیم.
به گزارش ایرنا، بیمه سلامت توسط دولت برای حمایت از قشر آسیب پذیر جامعه، یعنی افرادی که تحت پوشش هیچ یک از بیمههای تامین اجتماعی، خدمات درمانی و یا بیمه نیروهای مسلح نباشند با هزینهای کمتر نسبت به آنها، افراد مشمول را تحت پوشش بیمه درمانی قرار میدهد.
نظر شما