دکتر محمدحسین صفاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس دستور العملهای ابلاغی و اطلاع رسانیهای انجام شده به تمامی پزشکان، موسسات درمانی و تشخیصی، بیمارستانهای دولتی و خصوصی، داروخانه ها، آزمایشگاه ها، کیلینیک ها و پاراکلینیک ها، هیچ یک از این مراکز تحت هیچ شرایطی نمیتوانند از ارائه خدمت به بیمه شدگان خودداری کنند.
وی خاطر نشان کرد: در زمانی که سامانه های بیمه به هر دلیلی دچار اختلال موقت شوند و یا نسخه نویسی الکترونیک امکان پذیر نباشد، این مراکز موظفند نسخ را به صورت کاغذی ثبت کرده و به بیمه شدگان ارائه خدمت نمایند.
مدیر کل بیمه سلامت استان اصفهان اظهار داشت: بیمه شدگان در صورت عدم ارائه خدمت یا هر گونه تخلف اینگونه موسسهها میتوانند تخلف مورد نظر را در سامانه شکایات سازمان بیمه سلامت به آدرس shekayat.ihio.gov.ir ثبت نموده و همکاران ما در اسرع وقت موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری خواهند کرد.
وی ادامه داد: در زمان حاضر یک میلیون و ۹۰۰ هزار بیمه شده در پنج صندوق بیمه ای زیر پوشش بیمه سلامت استان اصفهان هستند که چهار هزار و ۹۰۰ موسسه تشخیصی درمانی طرف قرارداد در این استان به این افراد خدمات رسانی می کنند.
به گزارش ایرنا، از حدود ۴۰ میلیون فرد زیرپوشش بیمه سلامت همگانی در کشور، یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از آن ها ساکن استان اصفهان هستند.
نظر شما