به گزارش خبرنگار ایرنا علیرضا عباسزاده روز سهشنبه در نشست ستاد بازآفرینی شهری استان افزود: از محل این اعتبار ۱۳ پروژه اولویتدار در سطح هزار و هفت هکتار بافت فرسوده استان اجرا میشود.
وی گفت: طرحهای بازآفرینی شهری در محلات هدف هفت شهر بیرجند، قاین، نهبندان، فردوس، بشرویه، سرایان و خوسف باید اجرا شود که ۶۵ درصد سطح پروژهها مربوط به مرکز استان است.
معاون استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال پیگیری برای استفاده از محل منابع دیگر از جمله پروژههای عمران شهری و روستایی، محرومیتزدایی و مدیریت بحران برای بازآفرینی شهری هستیم.
وی بیان کرد: پروژههای بازآفرینی در محلات دارای بافت تاریخی، روستاهای جدید الحاق شده، بافت فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی اجرا میشود.
عباسزاده گفت: در این زمینه فرمانداران به عنوان رییس ستاد بازآفرینی شهری باید اولویتهای نخست پروژههای بازآفرینی شهر مربوطه را به دبیرخانه ستاد استان اعلام کنند.
وی افزود: بعد از بررسی دبیرخانه ستاد، پروژههای اولویتدار مشخص میشود و برای اجرا با تخصیص ۳۰ میلیارد تومان اعتبار در دستور کار قرار میگیرد که از این طریق شاهد تجمع برنامهها و ایجاد انتظار نخواهیم بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به افزایش اعتبارات ستاد بازآفرینی شهری تصریح کرد: در سفر سال گذشته رییس جمهور به استان ۳۰ میلیارد تومان اعتبار به ستاد بازآفرینی شهری استان تخصیص یافت و ۳۰ میلیارد تومان دیگر نیز بهزودی تخصیص مییابد.
وی میزان اعتبار پروژههای بازآفرینی شهری استان را مطلوب عنوان کرد و گفت: اگر اعتبارات پارسال ۲۲ میلیارد بوده امسال ۱۲۲ میلیارد تومان است و حدود چهار برابر اعتبار در نظر گرفته خواهد شد.
عباسزاده تاکید کرد: باید به گونهای برنامهریزی شود تا منابع این حوزه هدر نرود و برای پروژههای با اولویت هزینه شود از طرفی توزیع اعتبار شهرستانی نیز مدیریت شود.
وی گفت: دبیرخانه ستاد با شهرداریهای هفت شهر دارای باف فرسوده و بازآفرینی شهری استان مکاتبهای مبنی بر اعلام اعتبارات داخلی شهری امسال در حوزه بازآفرینی شهری انجام دهد.
اکنون ۳۳.۶ درصد جمعیت شهری استان در هزار و هفت هکتار بافت ناکارآمد و فرسوده هفت شهر استان خراسان جنوبی سکونت دارند.
نظر شما