به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای "سی ان ان"، برنامه جهانی غذا روز سهشنبه افزود: افزایش نا امنی غذایی، فشار بیشتری بر این مناطق که هم اکنون از تاثیرات کرونا و تغییرات اقلیمی رنج میبرد، وارد میکند.
این بیانیه اضافه کرد، بر اساس بررسیهای اخیر (از دسامبر ۲۰۲۱ تا مارس ۲۰۲۲) تعداد افرادی که در این مناطق تحت تاثیر نا امنی شدید غذایی قرار گرفتهاند، بیش از ۵۰۰ هزار نفر افزایش یافته است.
"لولا کاسترو" مدیر منطقهای برنامه جهانی غذا برای آمریکای لاتین و کارائیب تصریح کرد، در صورت ادامه درگیریها در اوکراین، میلیونها نفر ممکن است به فقر و گرسنگی کشیده شوند. این منطقه در حال حاضر با کرونا، افزایش هزینهها و شرایط اقلیمی شدید دست و پنجه نرم میکند.
دیوید بیزلی رئیس برنامه جهانی غذای سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی هشدار داد، جهان در ارتباط با بحران غذا با یک "طوفان کامل در یک طوفان دیگر" مواجه است.
این مقام سازمان ملل توضیح داد که در حال حاضر جهان با مشکل قیمت گذاری مواد غذایی مواجه است، اما با وجود مشکلات تامین کود و تولید مواد غذایی، با مشکل دردسترس بودن مواد غذایی مواجه خواهیم شد.
او افزود، اگر بندر اودسا در اوکراین باز نشود، این مشکل تشدید خواهد شد.
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد نیز پیش از این گفته بود: در سراسر جهان، ۴۹ میلیون نفر در ۴۳ کشور در سطح اضطراری گرسنگی هستند و جنگ در اوکراین اکنون جنبه وحشتناک جدیدی به گرسنگی جهانی داده است.
دبیرکل سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره امنیت غذایی که به ریاست آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا که کشورش ریاست دورهای شورای امنیت را در ماه جاری میلادی بر عهده دارد تشکیل شد، افزود: حمله روسیه به همسایه خود (اوکراین) عملاً به صادرات مواد غذایی این کشور پایان داده است.
گوترش تصریح کرد: افزایش تا ۳۰ درصدی قیمت مواد غذایی اصلی، مردم را در کشورهای آفریقا و خاورمیانه از جمله کامرون، لیبی، سومالی، سودان و یمن تهدید میکند.
وی افزود، سطح گرسنگی در جهان به بالاترین حد خود رسیده است. تنها در دو سال، تعداد افرادی که به شدت با نا امنی غذایی مواجه هستند دو برابر شده و از ۱۳۵ میلیون نفر قبل از همهگیری کرونا به ۲۷۶ میلیون نفر در سال جاری رسیده است.
نظر شما