به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی و ارتباط با رسانه جشنواره ملی «سایه»، سیزدهمین دوره جشنواره ملی دانشجویی فیلم کوتاه سایه که از روز پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه سالجاری در سینما سپیده آغاز شد، چهارشنبه ۴ خردادماه با اهدای جوایز به برگزیدگان بخش رقابتی به کار خود پایان میدهد.
بهروز شعیبی، آزاده صمدی، احسان عبدی پور، میثم مولایی، سامان سالور و علیرضا برازنده، اعضای هیات داوری جشنواره را برعهده داشتند.
بر این اساس، نامزدهای سیزدهمین دوره جشنواره فیلم کوتاه سایه به شرح زیر اعلام شدند:
بهترین فیلم داستانی:
عوارض جانبی به کارگردانی لیلا اخباری، مرد ابری به کارگردانی شاهین جلالی، ماهکان به کارگردانی حسام حسینی و عباس حسینزاده، بیداری به کارگردانی امیرحسین کلاته و ناصر امین و چپ دست به کارگردانی نسرین محمدپور.
بهترین فیلم مستند:
زن پدر به کارگردانی مرتضی فرهادنیا، عروس قنات به کارگردانی شیوا مشفق، روزهای خاکستری به کارگردانی احسان نورتقانی و میر و مار به کارگردانی امین پاکپرور
بهترین فیلم تجربی:
برو و ببین به کارگردانی سعید درانی و این رویایی دیگر است به کارگردانی میلاد برزگر
بهترین فیلم سال اولی:
آماس به کارگردانی کیوان سروری پناه به کارگردانی ابوالفضل حسینیپور یک به کارگردانی کیارا محیطی، چراغها را من خاموش میکنم به کارگردانی نیما عبدالعظیمی، جبر اختیاری به کارگردانی محمدحسین رمضانی
بهترین فیلم فارغالتحصیلان:
هرگز، گاهی، همیشه به کارگردانی شادی کرمرودی، سه هفته قبل به کارگردانی امیرحسین دیباج، برای بار دوم به کارگردانی لیلا اخباری و حفره به کارگردانی امیر روئینی.
بهترین فیلم سوره:
رهن کامل به کارگردانی مهدی دواچی، یک به کارگردانی کیارا محیطی، برگرد مرا ببین به کارگردانی نگین نشاط، مغزی به کارگردانی نگار تختکشها و برو و ببین به کارگردانی سعید درانی.
بهترین کارگردانی:
عوارض جانبی به کارگردانی لیلا اخباری، ماهکان به کارگردانی حسام حسینی و عباس حسینزاده، مرد ابری به کارگردانی شاهین جلالی، چپ دست به کارگردانی نسرین محمدپور و بازی علی گیتینورد.
بهترین فیلمنامه:
عوارض جانبی به نویسندگی لیلا اخباری، ماهکان به نویسندگی حسام حسینی و عباس حسینزاده، چپ دست به نویسندگی نسرین محمدپور، بیداری به نویسندگی امیرحسین کلاته و ناصر امین و چراغها را من خاموش میکنم به نویسندگی آکو زندکریمی.
بهترین فیلمبرداری:
مادرزاد به فیلمبرداری نوید زارع ، دریبل به فیلمبرداری علی لاوری منفرد، موجها به فیلمبرداری امید مهدوی، مرد ابری به فیلمبرداری عبدالله شکری و چپ دست به فیلمبرداری حامد بقائیان.
بهترین تدوین:
ماهکان به تدوین پویان شعلهور، دریبل به تدوین نازآفرین حسنپور، خاکخونی به تدوین شیدا گرجی، عوارض جانبی به تدوین محمد روحبخش و مرد ابری به تدوین شاهین جلالی.
بهترین صدا:
حسن شبانکاره و رامین ابوالصدق برای ماهکان، حسین پوررحیمی، امیرحسین کلاته و ناصر امین برای بیداری، بهنام اسداللهی و حسین قورچیان برای مرد ابری، حسن کرامتفر و رامین ابوالصدق برای خاکخونی و احمد محمدی و آرش قاسمی برای چپ دست.
بهترین طراحی صحنه:
رضا محمدپور برای چپ دست، اشرف شاهحسینی برای جبران میکنم، لیلا طاهری برای رم، یاسر حسنی برای فیلم مرد ابری و ایوب شیخاحمدی برای چراغها را من خاموش میکنم.
بهترین موسیقی:
مهدی مرادی برای آن دم، فرهاد میرمحمدصادقی برای رم، سجاد بهادری برای دریبل و آنکیدو دارش برای بازی.
بهترین بازیگر مرد:
میثم دامن زه برای خاکخونی و ماهکان، مهدی مکاریان برای دریبل و محمود نظرعلیان برای مرد ابری.
بهترین بازیگر زن:
یاسمن نصیری برای چپ دست، زهره استادی برای عوارض جانبی، جانان زنداکبری برای بازی، شبنم دادخواه برای بیداری و شراره منصورآبادی برای ماهکان.
بهترین فیلم دانشجویی:
مغزی به کارگردانی نگار تختکشها، آماس به کارگردان کیوان سروری، برگرد مرا ببین به کارگردانی نگین نشاط و رهن کامل به کارگردانی مهدی دواچی
اختتامیه سیزدهمین دوره جشنواره ملی دانشجویی فیلم کوتاه سایه دانشگاه سوره به صورت برخط از صفحه اینستاگرام جشنواره پخش میشود.
نظر شما