به گزارش خبرنگار ایرنا، قرار است که در این سفر یکروزه، وزیر راه و شهرسازی از طرحهای نیمه تمام و اولویت دار نظیر ایستگاه راه آهن، بیمارستان شهید ستاری، پروژه مسکونی سبحان و بافت فرسوده منطقه پوئینک و فردیس این شهرستان بازدید کرده و احداث جاده دسترسی شهرک صنعتی قرچک به بزرگراه غدیر را بررسی کند.
قرچک آخرین شهرستانی در استان تهران است که در آذرماه سال ۱۳۹۱ از ورامین منفک و به عنوان شهرستانی مستقل فعالیت خود را آغاز کرد، شهرستانی که از ظرفیتهای ویژهای در حوزههای مختلف برخوردار است و مردم و مسئولان این شهرستان برای رشد و توسعه بیشتر، به کارآمدی و تلاش دولت سیزدهم چشم امید دارند.
شهرستان ۲۷۰ هزار نفری قرچک که در ۳۰ کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده، یکی از مناطق مهم استان تهران از نظر بافت فرهنگی و اجتماعی به شمار می رود که اقوام مختلفی از سراسر کشور را در خود جای داده و این امر نه تنها به تقابل فرهنگی که به ایجاد وفاقی کم نظیر در حوزه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی تبدیل شده است.
حضور اقوام مختلف کرد، ترک، عرب، بلوچ و سایر قومیت ها از سراسر ایران اسلامی در کنار ساکنان قدیمی این شهرستان که در مناطق شهری و روستایی زندگی می کنند باعث شده تا مناسبت های ملی و مذهبی این شهرستان رنگ و بوی دیگری داشته باشد به طوری که در هر محله می توان از آداب و رسوم شهرهای مختلف کشور، نشانه هایی را مشاهده کرد از این رو همگان از قرچک به عنوان ایرانی کوچک یاد می کنند.
قرچک در سال های اخیر با توسعه زیرساخت هایی نظیر احداث بیمارستان دولتی، راه اندازی شهرک صنعتی و ایجاد مراکز درمانی روستایی و توسعه خدمت رسانی عمرانی در مناطق روستایی همراه بوده و به دلیل نزدیکی به پایتخت، از درصد رشد جمعیت بیشتری نسبت به سایر مناطق برخوردار شده است.
امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی این شهرستان از شهرک صنعتی پویا، بیمارستانی ۹۶ تختخوابی، زیر ساختهای بهداشت و امکانات مناسبی برخوردار است که البته با توجه به رشد فزاینده جمعیت، این امکانات نیز باید ارتقاء پیدا کند.
شهرک صنعتی قرچک در ۳۵ کیلومتری جنوب شرق تهران با وصعت ۷۵۵ هکتار در ۴ فاز عملیاتی شده که از سال ۹۱ پروژه های عمرانی فاز یک آن در ۲۲۰ هکتار آغاز شد.
این شهرک صنعتی از امکانات زیر بنایی شامل برق ، آب ، گاز و راه دسترسی ، روشنایی معابر برخوردار است و این امر باعث شده تا سرعت راه اندازی شهرک صنعتی از رشد فزاینده ای برخوردار شده و هم اکنون ظرفیت فاز نخست این شهرک صنعتی به طور کامل تکمیل و مسوولان به دنبال راه اندازی فاز دوم آن هستند.
از مجموع ۸۰۰ قرارداد منعقد شده، ۲۲۰ واحد صنعتی با اشتغال ۵ هزار نفر فعالیت تولیدی خود را در فاز نخست این شهرک صنعتی آغاز کردهاند و با افزایش متقاضیان، مراحل قانونی توسعه آن در فاز دوم در دست اقدام است.
بیمارستان ۹۶ تختخوابی قرچک ، یکی از مهمترین پروژه های درمانی در کشور است که با رکوردی ۱۴ ماه در شهرستان قرچک احداث شده است.
این بیمارستان در زمینی به مساحت ۳۰ هزار و ۱۳۴ مترمربع واقع شده که پس از تکمیل از زیربنایی بالغ بر ۸ هزار و ۳۱ متر مربع در چهار طبقه برخوردار می شود و ۲۸۰ مترمربع ساختمان جانبی نگهبانی، امحای زباله، تصفیه فاضلاب، پست برق داخلی و منبع زمینی ذخیره آب و انبار در آن احداث می شود.
طبقه همکف این بیمارستان شامل بخشهای پذیرش، اورژانس، درمانگاه و دیالیز، طبقه اول شامل بخش های جراحی و ریکاوری و هوراسان، طبقه دوم شامل بخش های بستری زنان، کودکان و CCU و طبقه سوم شامل بخشهای بستری، جراحی و داخلی، ایزوله و اداری خواهد بود.
راه اندازی آزمایشگاه مرکزی ، طب کار ، آزمایشگاه آب ، دندان پزشکی روستای ولی آباد ، دندان پزشکی روستای فردیس ، راه اندازی مرکز بهداشتی درمانی شهری روستایی امام زمان(عج)، بازسازی مراکز بهداشتی درمانی امام خمینی (ره) ، روستای داود آباد و روستای فردیس ، راه اندازی هشت پایگاه سلامت و ارتقاء سرانه درمانی از دیگر اقدامات دولت در حوزه بهداشت و درمان قرچک است.
مردم شهرستان قرچک که در سال های اخیر طعم خوش خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی را لمس کرده اند امیدوارند که با تلاشهای دولت سیزدهم ، مشکلات آنان برطرف و خواست آنها در دسترسی به قطار شهری ، تکمیل کمربندی جنوبی ، کمبود فضای آموزشی، تکمیل پروژه جمعآوری فاضلاب و ارتقاء مناطق پرجمعیت این شهرستان به بخش محقق شود.
قرچک - ایرنا - رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر وزرای دولت به شهرستانهای استان تهران، روز پنجشنبه به منظور بازدید از طرحهای عمرانی و دیدار با مردم و مسئولان قرچک، وارد این شهرستان شد.
نظر شما