به گزارش ایرنا ، علیرضا واثقی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: توسعه برنامههای آموزشی در بخش صنایع دستی از مهمترین اهداف در راستای توسعه اشتغال و تحقق شعار سال مبنی بر تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین بوده که در این زمینه تلاشهای لازم را انجام میدهیم.
وی به برگزاری دوره آموزشی گلیم و ورنی بافی در روستای شایق سرعین اشاره کرد و افزود: در این دوره ۵۰ نفر از علاقهمندان دوره آموزشی گلیم و ورنیبافی شرکت کردند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل بیان کرد: شرکتکنندگان در این دوره آموزشی با فراگیری مهارتهای لازم مدرک مربوط به آن را دریافت و میتوانند از خدمات و تسهیلات در این حوزه برخوردار شوند که این امر میتواند منجر به توسعه اشتغال در این روستا شود.
اردبیل از استانهای برجسته در زمینه صنایع دستی در ایران محسوب میشود و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشتههای دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق میکنند.
بیش از ۱۲۰ هزار نفر در استان اردبیل در ۶۲ رشته متنوع صنایع دستی اشتغال دارند.
چرم و ملیله اردبیل، معرق نمین، مرصع و معرق سنگ خلخال، گلیم عنبران، جاجیم بافی، قالی بافی، پالاز بافی، ورنی بافی، تراش شیشه، مسند بافی، سفالگری، چاقو سازی، قلم زنی و کاشی معرق از جمله صنایع دستی معروف استان اردبیل است.
نظر شما