به گزارش ایرنا، مهدی دوستی عصر پنجشنبه در سفر به شهرستان بندرلنگه و نشست شورای اداری استان با محوریت بررسی مسائل، مشکلات و ظرفیتهای بخشهای مرکزی، مهران و شیبکوه این شهرستان، افزود: اصلیترین مبحث در بندرلنگه اقتصاد دریا است، بندرگاه این شهرستان به دلیل وجود آبخورهای نامناسب، رشد شناورهای و ایجاد ظرفیتهای جدید به طور قطع باید جابهجا شود و جانمایی جدیدی انجام شود که این موضوع در نخستین روزهای شروع به کار دولت سیزدهم در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: نشست مهمی با رئیس سازمان بنادر و دریانوردی و معاون وزیر راه و شهرسازی در روز اول فروردین سال جاری داشتیم که در این جلسه ایجاد بندرگاه جدید برای بندرلنگه مطرح شد و کارهای پژوهشی آن هم با اخذ مشاور به انجام رسید.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از مهمترین موضوعات تخصیص زمین در پسکرانههای بندر است چرا که بندرگاه در آینده توسعه خواهد یافت و نیاز است زمین زیادی به آن تخصیص یابد.
رییس شورای اداری هرمزگان اظهار داشت: گازرسانی به اقصی نقاط هرمزگان کاری ضروری و مهم است و به مردم شهرستان بندرلنگه قول دادیم که این کار انجام شود که عملیات گازرسانی به توسعه این شهرستان کمک میکند.
استاندار هرمزگان همچنین گفت: سالنهای ورزشی نیمه تمام و همچنین طرحهای نیمه تمام دیگر در حوزه آب و برق باقی مانده است که برای آنها تصمیمهایی گرفته شد.
وی افزود: چند طرح اصلی در حوزه بندرلنگه به لحاظ زیرساخت ملی وجود دارد، یک کریدور شرق به غرب از این شهرستان عبور میکند که برای این مهم اعتبارهای قابل توجهی دریافت شد و همچنین برای جاده کمربندی بندرلنگه در این خصوص هم اعتباراتی در نظر گرفته شد که امیدواریم که بخشی از این طرح در دهه فجر امسال افتتاح شود.
استاندار هرمزگان در زمینه زیرساختهای آموزش و پرورش بندرلنگه هم اشاره کرد: مصوب شد که آموزش و پرورش ۲ رشته مختلف مربوط به علوم و فنون دریایی و زیر ساختهای شیلاتی ایجاد کند و برای تسریع در این کار تا زمان ساخت ابنیه و مدارس جدید، در مدارس فعلی این رشتهها فعال شود.
وی گفت: یکی از بزرگترین طرحها در بندرلنگه، به عنوان ابر طرح ملی مزرعه پرورش میگو مهرگان است، این طرح بزرگ در زمینی به وسعت ۱۰ تا ۱۳ هزار هکتار میتواند توسعه یاقته و دومین مزرعه بزرگ دنیا محسوب میشود که میتواند در زمینه اشتغالزایی به شهرستان و استان کمک کند.
دوستی بیان داشت: راهاندازی یک همچنین طرح بزرگ ملی کار بسیار سختی است و این موضوع مهم را به طور مجزا در کارگروه پیمان پیش میبریم که با ایجاد چنین ظرفیتی بخشی از نیازهای مردم هرمزگان در حوزه اشتغال، صادرات و افزایش تولید ناخالص ملی و غیره برطرف خواهد شد.
وی اشاره کرد: مسکن جوانان به عنوان یک مطالبه عمومی است که برای زمین مورد نیاز متقاضیان مسکن در شهرستان بندرلنگه یک قطعه ۵۰ هکتاری و یک قطعه ۷۰ هکتار مشخص شده است.
استاندار هرمزگان ادامه داد: زمینی هم که برای متقاضیان در نظر گرفته شد و در صورت احراز هویت متقاضیان باید مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال هزینه آورده را واریز کنند تا بتوان ظرف مدت یک ماه کلنگ آن را بر زمین زد، بنابراین این موضوع به مبلغ واریزی و تکمیل آورده متقاضیان بستگی دارد.
دوستی اضافه کرد: طرح هادی روستایی در ۲ بخش در شهرستان لنگه انجام خواهد گرفت، در حوزه تکمیل زیرساختهای صنعتی شهرستان بندرلنگه و همچنین آب رسانی و برق رسانی تصمیمهایی گرفته شد و در رابطه با برق رسانی به شهرکهای صنعتی بندرلنگه اعتبارهایی در نظر گرفت شد تا زمینه مساعد برای جذب سرمایهگذار فراهم شود.
شهرستان بندرلنگه با ۱۵۹ هزار نفر جمعیت در غرب هرمزگان واقع شده و تا مرکز بندرعباس ۲۴۰ کیلومتر فاصله دارد.
نظر شما