«شهریار قاسمی» روز شنبه به ایرنا افزود: برداشت چغندرقند پاییزه از ۲۰ اردیبهشت ماه سالجاری آغاز شده و تا ۱۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه تمهیدات لازم جهت برداشت چغندرقند در مناطق مذکور اندیشیده شده است، گفت: ۲۲دستگاه ست مکانیزه در عملیات برداشت چغندرقند در شهرستان های ذکر شده شرکت دارند.
قاسمی با اشاره به تولید ۵۳ هزار تن چغندرقند پاییزه طی سال گذشته، گفت: پیشبینی می شود امسال ۹۰ هزار تن چغندرقند پاییزه برداشت و تحویل کارخانه های قند شود.
به گزارش ایرنا، اکنون در استان کرمانشاه ۲ کارخانه قند بیستون و اسلام آباد غرب فعال است و چغندرقند تولیدی استان به این کارخانه ها تحویل می شود.
در این استان ۲ میلیون نفری حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.
استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.
در این استان چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است.
در این استان همچنین ۲۴ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از ۳۰۹ هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.
در کرمانشاه سالانه بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ و چهار هزار و ۸۳ تن عسل تولید می شود.
نظر شما