عباس خاشعی سیوکی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این دانشگاهها عبارت از دانشگاه تربتحیدریه، دانشگاه نیشابور، مجتمع آموزش عالی گناباد و تربتجام و نیز مرکز آموزش عالی کاشمر هستند.
وی ادامه داد: با توجه به این که در سال تنها ۲ بار جلسه هیات امنا در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شد و به دلیل حجم بالای موارد مطرح شده، اتخاذ تصمیم ممکن بود به درازا بکشد و از سوی دیگر جنس کمبودها و درخواستهای پنج دانشگاه تقریبا مشابه بود و بیشتر مشکل توسعهای و درخواست ایجاد و تصویب رشتههای جدید بود از این رو مقرر شد پنج دانشگاه یاد شده، دارای هیات امنای مستقل شوند.
رییس دانشگاه تربتحیدریه گفت: با توجه به این که قبلا کمیسیون دایمی در نیشابور برگزار میشده است شروع کار باید در آنجا باشد اما به تدریج هیات ممیزه و کمیسیونها مستقل می شوند ضمن آن که هیات ممیزه در دانشگاه تربت حیدریه استقرار مییابد و مدیریت کمیسیونها نیز با مجتمع آموزشی عالی گناباد خواهد بود.
خاشعی افزود: تشکیل هیات ممیزه و هیات امنا تابع قواعد و آییننامههای خاصی است از جمله این که اعضای هیات ممیزه باید بین ۱۳ تا ۲۱ نفر باشند و حداقل هفت نفر از آنها الزاما باید استاد تمام باشند که از این نظر دانشگاهها محدودیت دارند که از این نظر دچار کمبود هستیم و ممکن است اعضای هیات ممیزه از دانشگاههای اطراف انتخاب شوند.
۲ هزار و ۲۵۰ دانشجو که ۶۰ درصدشان زن هستند در ۳۳ رشته تحصیل می کنند. این دانشگاه هم اکنون ۲۲ رشته کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و ۱۲ رشته کارشناسی ارشد دارد. این دانشگاه ۲۱۰ استاد مدعو و ۵۰ عضو هیات علمی دارد.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما