محسن مولوی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: تلاش میشود تا تعاونیهای جدید با محوریت جوانان فارغالتحصیل دانشگاهی و طرحهای علمی راهاندازی شود تا از این طریق نه تنها در تحقق شعار سال گام اساسی برداشته شود بلکه در کاهش نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال در استان نقش موثری ایفا کرد.
وی خاطر نشان کرد: سال گذشته ۹۳ تعاونی در استان تشکیل شد که هدفگذاری سال جدید افزایش بیش از ۲ برابری تعاونیها در استان است.
به گفته وی، بخش تعاون یکی از بخشهای کلیدی اقتصاد کشور است که با تجمیع امکانات، منابع و سرمایههای اندک مردمی و نیز توسعه مدیریت و فکر جمعی در قالب تعاونیها سهم بسزایی در توسعه فعالیتهای اقتصادی و بهبود زندگی اجتماعی و فرصتهای شغلی دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزایش نقش تعاونیها در اقتصاد استان را از مهمترین برنامههای این ادارهکل عنوان کرد و گفت: بخش تعاون یکی از بخشهای کلیدی اقتصاد است که با تجمیع امکانات، منابع و سرمایههای اندک مردمی و نیز توسعه مدیریت و فکر جمعی در قالب تعاونیها سهم بسزایی در توسعه فعالیتهای اقتصادی و بهبود زندگی اجتماعی و فرصتهای شغلی دارد.
مولوی در ادامه از آغاز ثبتنام در جشنواره تعاونیهای برتر این استان خبر داد و گفت: هفدهمین جشنواره تعاونیهای برتر با هدف ترویج فرهنگ تعاون به صورت استانی و کشوری برگزار میشود.
وی افزود: تعاونگران استان میتوانند از سوم تا بیستم خرداد همزمان با سراسر کشور با مراجعه به سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون، به نشانی https://taavoni.mcls.gov.ir اطلاعات کامل تعاونی خود شامل بخشهای رتبهبندی و بخش جشنواره شامل فرمهای شاخصهای کیفی را ثبت یا بهروز رسانی کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: جشنواره تعاونیهای برتر، هرساله با هدف توسعه و ترویج فرهنگ تعاون و معرفی توانمندیهای بخش تعاون به جامعه و ارج نهادن به زحمات تلاشگران، ایجاد انگیزه و رقابت سالم میان اعضای خانواده بزرگ تعاونی کشور و معرفی الگوهای عملی موفق تعاونی جهت بهره گیری از سایر تعاونگران در فضای مناسب برای انتقال دانش رسمی و بومی در سطح کشور برگزار میشود.
به گزارش ایرنا، چهار هزار و ۹۰۰ تعاونی در چهارمحال و بختیاری به ثبت رسیده است که از این تعداد ۲ هزار و ۱۰۰ تعاونی غیرفعال است.
نظر شما