احمد برزکار در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا درباره طراحی و ساخت این دستگاه گفت: یکی از مشکلات فعلی کارخانههای سنگ معدن، شارژ دستگاه آسیاب و سنگ شکن است که توسط اپراتور و به صورت دستی انجام می شود. بر همین اساس مطالعه فرآیند تولید آسیابهای گلولهای و طراحی فرآیند شارژ اتوماتیک گلوله در این آسیاب ها را آغاز کردیم که منجر به طراحی و ساخت دستگاه شارژ اتوماتیک شد.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان به مزایای دستگاه شارژ اتوماتیک گلولهها اشاره و تصریح کرد: حذف نیروی انسانی، کاهش استهلاک آسیابها، ایمنی کارگران، استفاده از نرم افزار برای زمان بندی و افزایش تولید از مزایای استفاده از این دستگاه است.
وی با بیان اینکه کاهش سایز سنگ های استخراج شده بسیار مهم است، گفت: یکی دیگر از اهداف طراحی دستگاه شارژ اتوماتیک، ارائه محصول ریزتر با قابلیت فروش بهتر است. آسیابهای گلولهای معمولاً برای خردکردن و رسیدن به سایزهای ریزتر استفاده میشود.
برزکار درباره کاربرد آسیابها در صنایع مختلف افزود: این نوع آسیابها در کارخانههای معدنی، سیمان، زغال سنگ و مواد خام کاربرد دارد.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با اشاره به قابلیت های دستگاه شارژ اتوماتیک گلولهها، خاطرنشان کرد: این دستگاه با توجه به طراحی منحصر به فرد نیاز به نگهداری خاصی ندارد، فقط بازدیدهای دورهای انجام می شود تا مدتها بدون مشکل کار خواهد کرد. سیستم کنترل این دستگاه قابلیت برنامهریزی برای انواع آسیاب ها را دارد. لذا در تمام آسیاب ها قابلیت استفاده را دارد و به راحتی نیز قابل ارتقا است.
نظر شما