۱۰ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۵
کد خبرنگار: 985
کد خبر: 84772954
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

صنایع دستی اردبیل نیازمند بازاریابی مناسب است

اردبیل - ایرنا - نماینده مردم شهرستان‌های اردبیل ، نیر ، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پتانسیل‌های صنعتگران این استان در حوزه صنایع دستی گفت: با حذف واسطه‌ها از بازار محصولات صنایع‌ دستی سود این حوزه باید به دست تولیدکنندگان برسد تا در وضعیت اقتصادی منطقه موثر باشد.

به گزارش ایرنا ، صدیف بدری روز سه‌شنبه در نشست با مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل اظهار کرد: صنایع‌دستی جزو حرفه‌هایی است که به راحتی می‌توان در آن اشتغال ایجاد کرد  و این صنایع بهترین فرصت برای ایجاد اشتغال در محلات کم‌درآمد است.

وی خاطرنشان کرد: برای احیای سهم صنایع دستی استانی مانند اردبیل از حوزه اقتصاد و اشتغال، در کنار آموزش باید برنامه‌ریزی برای عرضه استاندارد و بازاریابی، ارتقای تبلیغات و تقویت بازارچه‌های تخصصی علاوه بر سایر اقدام‌ها در دستور کار قرار بگیرد.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اقدامات انجام شده در حوزه میراث‌ فرهنگی ، گردشگری و صنایع‌ دستی استان  در سالهای اخیر را قابل تحسین دانست و افزود: پیش‌تر جای سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری استان خالی بود که این سال‌ها سرمایه‌گذاران خوبی جذب شده‌اند و تاسیسات تاثیرگذاری در حوزه گردشگری از این طریق ایجاد شده و انتظار می‌رود که این روند بهتر از قبل ادامه داشته باشد.

وی ادامه داد: تسریع در روند صدور مجوز برای سرمایه‌گذاری‌ها ، کوتاه کردن بروکراسی اداری و برخورد مناسب با سرمایه‌گذاران در روند جذب سرمایه‌گذار موثر است که مسئولان امر باید به این نکته توجه ویژه داشته باشند.

بدری با اشاره به نیاز گردشگری استان به هتل‌های پنج ستاره بیان کرد: در زمینه هتل‌ در استان کمبود داریم که اقدامات مهمی در این مورد صورت گرفته و با افتتاح هتل پنج ستاره یاکاموز در روزهای آینده و با به نتیجه رسیدن سایر هتل‌های در حال تاسیس شرایط خوبی در این زمنیه حاکم خواهد شد.

نادر فلاحی ، مدیرکل میراث‌ فرهنگی ، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل نیز در این نشست گزارشی از اقدامات انجام شده در سه حوزه میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ارائه کرد.

اردبیل از استان‌های برجسته در زمینه صنایع دستی در ایران محسوب می‌شود و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشته‌های دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق می‌کنند.

بیش از ۱۲۰ هزار نفر در استان اردبیل در ۶۲ رشته متنوع صنایع دستی اشتغال دارند.

چرم و ملیله اردبیل، معرق نمین، مرصع و معرق سنگ خلخال، گلیم عنبران، جاجیم بافی، قالی بافی، پالاز بافی، ورنی بافی، تراش شیشه، مسند بافی، سفالگری، چاقو سازی، قلم زنی و کاشی معرق از جمله صنایع دستی معروف استان اردبیل است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha