شناسایی ۷۰ استعداد قرآنی در شهرری

شهرری - ایرنا - طرحی از ماه مبارک رمضان برای شناسایی استعدادهای قرآنی در روستاهای شهرستان ری با همکاری آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) آغاز و اجرا شد که ثمره آن شناسایی ۷۰ کودک و نوجوان مستعد بود.

به گزارش ایرنا، یکی از دستور جلسه های یکصد و ششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ری که روز سه شنبه برگزار شد، ارائه گزارش و استمرار طرح شناسایی استعداد قرآنی در این شهرستان بود.

در ابتدای این نشست حجت الاسلام سید علی شاهچراغی امام جمعه شهرری به بیان ویژگی های انسان مومن و با کرامت پرداخت و آن را دارای سه ویژگی حسن خلق، فرونشاندن خشم و فراموش کردن خطای دیگران برشمرد.

وی اظهار داشت: شیطان در سه زمان حضور دارد یکی در زمان خشم و عصبانیت، دیگری در خلوت با نامحرم و سوم در زمان قضاوت دیگران است.

در ادامه این نشست عباس سلیمی خادم القرآن و معاون فرهنگی و امور زائران حرم عبدالعظیم حسنی گفت: در  ۴۳ سال گذشته هر زمان که موفقیتی بوده از ارزش های قرآنی الهام گرفته شده و خلاف آن هر جایی که شکستی بوده مواردی بوده که از قرآن فاصله گرفته شده است.

معاون فرهنگی و امور زائران حرم عبدالعظیم حسنی با تاکید بر اینکه حداقل در حوزه زیست و فعالیت کاری خود که همان شهرری است می توانیم ارزش های قرآنی را جاری و ساری کنیم، اضافه کرد: تاریخ این کشور نشان داده که هر زمان ما مسئول و شخصیت والایی را در کشور داشته ایم از همین روستاها و مناطق کم برخوردار برخواسته اند و وارد عرصه شده اند.

وی هدف از اجرای طرح استعدادیابی قرانی در سطح روستاهای شهرستان ری را نیز شناخت افراد مستعد و حمایت از آنان برشمرد و به اسقبال بالای مردم از اجرای طرح "من قرآن را دوست دارم" اشاره کرد.

سلیمی اظهار داشت: نباید در شهرری کسی را داشته باشیم که قرآن را غلط بخواند یا بلد نباشد، مرحله ابتدایی آن درست خوانی حمد و سوره نماز است.

وی به پیش بینی اعتبار ۵۰ میلیون تومانی برای اجرای شناسایی استعدادهای قرآنی در روستاهای شهرستان ری اشاره کرد و ادامه داد: با وجود پیش بینی چنین رقمی اما بیش از ۵۰۰ میلیون تومان کار و زمانی بود که انجام و صرف شد.

سلیمی از شناسایی استعدادهای برجسته ای برای قرائت و حفظ قرآن کریم در روستاهای شهرری خبر داد و افزود: در صورتی که از این استعداد بتوان حمایت و پشتیبانی لازم را داشت، می توان در سال های نزدیک یک عبدالباسط تحویل جامعه داد.

سید علی یزدی خواه نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس نیز در این جلسه استمرار اجرای طرح شناسایی استعدادهای قرآنی در کنار مسابقات ورزشی و فرهنگی را خواستار شد و گفت: می توان پیش شرط برگزاری مسابقات ورزشی را آموزش و تسلط به روخوانی قرآن کریم قرار داد.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر برای برگزاری این جشنواره ها و مسابقات نیز می توان از اعتبارات بخش ورزش و جوانان استفاده کرد، چون این نوع برنامه ها برای کودکان و نوجوانان جذابیت دارد و می تواند بستری برای سوق دادن آنان به سوی حضور در دوره های قرآن آموزی نیز باشد.

سید حسن صفوی مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری نیز در ادامه به استقبال قابل توجه روستاییان از طرح استعداد یابی قرآنی اشاره کرد و میزان اعتبار تخصیص یافته از ۵۰ میلیون تومان پیش بینی شده را ۴۰ میلیون تومان اعلام کرد.

وی یادآور شد: آستان مقدس عبدالعظیم حسنی (ع) همراهی و حمایت قابل توجهی از اجرای این طرح داشت و بخش چشم گیری از اعتبارات و کمک ها برای اجرای آن از سوی حرم سید الکریم بود.

صفوی ثمره مرحله نخست اجرای طرح استعدادیابی قرآنی را شناسایی ۷۰ کودک و نوجوان مستعد در حوزه حفظ و ترتیل قرآن کریم برشمرد و تخصیص اعتبار مناسب را لازمه استمرار اجرای آن و شناسایی دیگر کودکان ونوجوانان اعلام کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha