به گزارش روز سهشنبه ایرنا، در بیانیه بسیج رسانه خراسان رضوی آمده است: جریان ساختیافته شر و پلیدی در حالی به یکی از مقدسترین ارزشهای اسلامی و شیعی حمله کرده است که هیچ انسان آزاده و آزاداندیشی توهین و هتک حرمت مقدسات را برنمیتابد.
این بیانیه افزوده است: رسانهای که باید بازتاب دهنده حقایق باشد چنان کژتاب میشود که نه تنها حقیقت را وارونه نشان میدهد بلکه آن را هدف قرار داده و آماج شنیعترین و منزجرکنندهترین تهمتها قرار میدهد.
سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی با بیان اینکه رسانههای جهانی و جریان حاکم رسانهای در طول همه سالهای پس از انقلاب، دشمنی جریانی خویش را بروز دادهاند، یادآور شد: هجوم به امری غیرسیاسی که حتی برای غیرمسلمانان مقدس است، گامی جدید در نمایش دشمنی آشکار است.
این بیانیه ادامه داده است: فیلم موهن «عنکبوت مقدس» که اباحهگری و کینهتوزی را از نام خویش آغاز کرده است، اوج فضاحت و رسوایی موج رسانهای جریان استکبار است و سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی این اقدام دشمنان فرهنگ شیعی، که نام هنرمند را یدک میکشند و البته مدیران و مسوولان جشنواره فیلم "کن"، که همه اعتبار و اصول خویش را فدای عقدههای فروخورده سیاسیشان کردهاند، محکوم میکند.
بسیج رسانه استان خراسان رضوی در بیانیه خود آورده است: بدون تردید مردم آگاه ایران اسلامی هرگز مقهور این اقدامات بزدلانه نخواهند شد. هر چند از جریان رسانهای معاند انتظاری بیش از این وجود ندارد، اما بر کنشگران رسانهای مشهد مقدس واجب است تا بیش از سایر همکاران رسانهای خویش در بازتاب صحیح حقیقت بکوشند تا نور حقیقت برای همه جلوهگر شود.
مکتب نرجس(س) هم جشنواره کن را محکوم کرد
موسسه علمی تحقیقی مکتب نرجس (س) نیز در بیانیه خود ضمن محکومیت هتک حرمت به ساحت قدسی بارگاه رضوی اعلام کرد: در جشنواره به ظاهر هنری ولی کاملا سیاسی کن فرانسه، فیلمی با اوج سیاه نمایی علیه ایران اکران شد که کارگردان دست نشاندۀ این فیلم گستاخی و بی حیایی را تا آنجا رسانده که نسبت به ساحت امام رضا(ع) هتک حرمت کرده و ارزش های مسلم دین اسلام را زیر پا گذاشته و زمینه اسلام ستیزی، اسلام هراسی و مشروعیت بخشی در افکار مردم دنیا برای تجاوز به ایران و تحریم و تخریب آن را باز کرده است.
در ادامه این بیانیه آمده است: موسسه علمی، تحقیقی مکتب نرجس(س) از جامعه جهانی می خواهد نسبت به جریحه دار شدن احساسات میلیونها شیعه مسلمان و دوستدار اهل بیت علیهم السلام در جهان پاسخگو باشند.
این بیانیه می افزاید: راه نورانی اسلام و جبهه حق در میان آماج حملات فرهنگی متحدتر از قبل در سپهر فرهنگ و هنر خواهد درخشید و میدان را به فرمانده زمان تحویل خواهد داد. ولی این ما هستیم که باید بدانیم در کدام صف قرار داریم و وظیفه و مسوولیتمان چیست.
جشنواره فیلم کن اخیرا در اقدامی غیرحرفه ای و سیاسی، که با واکنش تند بسیاری از منتقدان بین المللی نیز همراه بود، یکی از جوایز خود را به بازیگر فیلمی ضعیف و موهن که ارزش های اسلامی و ایرانی را زیر سوال می بُرد، اهدا کرد.
هفتاد و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کن از ۱۷ تا ۲۸ مه (۲۷ اردیبهشت تا ۷ خرداد ۱۴۰۱) در شهر کن فرانسه برگزار شد.
عنکبوت مقدس (به انگلیسی: Holy Spider) فیلمی در ژانر درام دلهرهآور و جنایت واقعی، به نویسندگی علی عباسی و افشین کامران بهرامی و کارگردانی علی عباسی محصول سال ۲۰۲۲ است.
این فیلم بر پایهٔ داستان واقعی سعید حنایی، قاتل زنجیرهای معروف به قاتل عنکبوتی، که کارگران جنسی را هدف قرار داده و ۱۶ زن را از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۱ در مشهد به قتل رسانده بود ، ساخته شده است که یک روزنامهنگار زن خیالی را در حال تحقیق دربارهٔ یک قاتل زنجیرهای به تصویر میکشد.
عنکبوت مقدس برای رقابت در کسب نخل طلای جشنواره فیلم کن ۲۰۲۲ انتخاب شد، و در ۲۲ مه ۲۰۲۲ نمایش داده شد. زهرا امیر ابراهیمی در این جشنوارهٔ برندهٔ جایزهٔ بهترین بازیگر زن شد. نمایش این فیلم در سینماهای فرانسه از ۱۳ ژوئیه ۲۰۲۲ برنامهریزی شده است.
سازمان سینمایی کشور نیز با صدور بیانیهای ضمن محکوم کردن محتوای جعلی و دروغین و نفرتانگیز فیلم سینمایی «عنکبوت مقدس» و اعلام برائت خود و سینماگران از عوامل این اثر سیاه تصویری، اقدام جشنواره فیلم کن در تقدیر و تمجید این فیلم را مغرضانه و سیاسی خواند.
ابراهیم ایرجزاد، کارگردان فیلم "عنکبوت" در ایران نیز اخیرا با انتشار یادداشتی انتقادی در اینستاگرام خود، علی عباسی، سازنده فیلم "عنکبوت مقدس" را به سرقت سوژه این فیلم متهم کرده بود.
نظر شما