به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی صفوی روز چهارشنبه در نشست با مدیران اقتصادی استان بوشهر افزود: یکی از ظرفیتهای خوب این استان بحث سیمان، مواد معدنی، گچ و آهک است.
وی بیان کرد: ظرفیت کارخانههای سیمان استان بوشهر چهار میلیون تن است که با توجه به توسعه زیرساخت بندری امکان صادرات این محصول به قطر وجود دارد.
صفوی اضافه کرد: همچنین در بحث صادرات گچ و آهک نیز استان بوشهر این آماده پذیرش سرمایه گذاران در زمینه صنایع وابسته به آنها است.
وی ادامه داد: امسال سه رخداد تجاری در خرما، میگو و گوجه فرنگی در استان بوشهر رقم خواهد خورد که توقع ما این است سرمایهگذاران قطری در این رخدادها حضور داشته باشند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: یکی از توافقهای خوبی که در سفر رئیس جمهور به قطر صورت گرفت ایجاد مرکز تجاری در قطر بود که اتاق بازرگانی این استان آمادگی کامل دارد در زمینه ایجاد این مرکز تجاری کمک کند.
رئیس اتاق بازرگانی استان بوشهر نیز با اشاره به سفر اخیر امیر قطر به ایران گفت: یکی از مواردی که فعالان بخش خصوصی با توجه به ارتباطاتی که در حوزه صادرات و کسب و کار ایجاد شده با کشور قطر مطرح کردند ثبت شرکت بازرگانان ایرانی در این کشور است.
خورشید گزدرازی افزود: اگر این شرایط در قطر فراهم شود ما می توانیم از طریق ارتباطات و صادراتی که به این کشور صورت می گیرد ثبت شرکت در کشور قطر داشته باشیم و این مهمترین خواسته فعالان بخش خصوصی است.
وی بیان کرد: همچنین خانه تجار ایران با محوریت استان بوشهر در راستای حمایت مادی و معنوی از تجار و بازرگانان ایرانی در قطر راه اندازی شود.
گزدرازی با اشاره به اهمیت بحث صادرات به قطر گفت: با توجه به نصب دستگاه ایکس ری انتظار می رود مسئولان قطری (مسئولان گمرک الروئیس قطر) کانتینرهایی که به این بندر می رود تخلیه و جابه جایی صورت نگیرد چون این کار به کالاهای صادراتی آسیب می زند و هم بسیار هزینه بر است.
وی در باره جایگاه صنایع دستی استان بوشهر در قطر افزود: با توجه به برگزاری جام جهانی فوتبال انتظار می رود هماهنگی لازم برای ایجاد غرفه ای در این کشور برای معرفی و فروش تولیدات صنایع دستی این استان ایجاد شود.
نظر شما