بیتاله برقراری روز چهارشنبه در اجلاس سراسری مدیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر که در مجموعه فرهنگی و ورزشی تلاش برگزار شد، افزود: براساس بیانیه گام دوم انقلاب، تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی و همچنین سیاستهای دولت، اقشار نیازمند جامعه باید از حمایتهای اقتصادی و یارانهها سهم بیشتری داشته باشند و این امر از اهداف این صندوق نیز محسوب میشود.
وی توضیح داد: سیاست اصلی این صندوق همچنین سیاست کارگستری است که میتواند زمینهساز ایجاد اشتغال باشد. اصل نیازمندیابی نیز باید در دستور کار قرار گرفته و نیازمندان واقعی از حمایتها برخوردار شوند.
وی تأکید کرد: براساس سیاستهای ابلاغی رهبری، سطوح ٨ هم زیر خط فقر است. بنابراین نهادهای حمایتی نیز در این زمینه باید پشتیبانی داشته باشند.
برقراری با تاکید بر اهمیت اصل برابری افزود: در حال حاضر، حق بیمه پرداختی دولت به سازمان تأمین اجتماعی ٣ درصد (از عدد ۱۰ میلیون) و حق بیمه صندوق اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر برابر با ١٠ درصد (از یک میلیون که برابر با ۵۰ هزار تومان خواهد بود) است. در سطح پرداخت یارانه دولت در حداقلها نیز سهم تامین اجتماعی برابر با ٨٠ هزار تومان و سهم صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر برابر با ۶٠ هزار تومان است. در حداکثرها نیز پرداخت یارانه دولتی به تامین اجتماعی بیشتر از سهم صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر است.
برقراری ادامه داد: در واقع حق بیمه این صندوق براساس سطح درآمد پرداخت میشود. سطح ٨ صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، حقوق کف کارگری سال گذشته است و امسال سطوح درآمدی ۶۰ درصد افزایش یافته و سطح یک این صندوق یک میلیون تومان درآمد خواهد داشت. به این ترتیب بالاترین سطح ما ٢ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان با حق بیمه ١٣٠ هزار تومانی است، سهم قانونی دولت نیز پرداخت ٢ برابری است.
وی افزود: فعل و انفعالات این صندوق باید برای همگان شناخته شود، برخی از مسئولین جامعه از چگونگی کارایی و... این صندوق بیاطلاع و به این مسأله اعتراف میکنند. یکی از نمایندگان مجلس به عنوان عضو تخصصی این وزارتخانه از فعل و انفعالات این صندوق بیاطلاع و خود معترف به این مسأله بود.
وی ضرورت تحلیل ذینفعان را از دیگر اولویتهای این صندوق عنوان کرد و گفت: ذینفعان صندوق هم باید تحلیل شده و اطلاعرسانیها مداوم باشد، پیگیریهای مستمر قطعا موفقیت یک مجموعه را به دنبال خواهد داشت.
طلب ١١ هزار میلیارد تومانی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان از دولت
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: در حال حاضر این صندوق جوان ١١ هزار میلیارد تومان از دولت طلب داشته و این مساله ناشی از عدم مشاهده و پرداخت بودجه واقعی صندوق است. دولت در سال گذشته ١٠٠ درصد اعتبار صندوق را پرداخت کرد، اما ١٠٠ درصد بودجه را باید واقعی ببینند و واقعی پرداخت کنند؛ که امسال قول افزایش و پرداخت این اعتبار طی برخی جلسات و گفت وگوها داده شده است.
برقراری همچنین با تاکید بر ضرورت برآورد نیازهای کمی و کیفی و سیاست فراگیر به عنوان دیگر اهداف و رسالتهای این صندوق ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر وظیفه حاکمیتی نیز داشته و در این راستا باید اصل بر تقویت کارگزاران بوده و اکنون این نهضت آغاز شده است.
اجلاس سراسری مدیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر روز سهشنبه (١١ خردادماه) با محورهای تبیین شعار تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، تبیین سیاستهای کلی تأمین اجتماعی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، نقش صندوق در تقویت جایگاه خانواده و افزایش جمعیت، آغاز طرح تحولی جذب یک میلیون نفر بیمهشده جدید، رونمایی از برنامه جامع راهبردی و استراتژیک در مجموعه فرهنگی و ورزشی تلاش برگزار شد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر:
سیاست دولت سیزدهم توجه به عدالت اجتماعی است
۱۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۱۸
کد خبر:
84774525
تهران - ایرنا - مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: سیاست دولت سیزدهم توجه به عدالت اجتماعی و نگاه به اقشار محروم و نیازمند جامعه است.
نظر شما