«محمود محمودی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: جمع آوری ماینرهای غیرمجاز در دستور کار جدی قرار دارد و مردم در صورت مشاهده و آگاهی از فعالیت ماینرهای غیرمجاز میتوانند مراتب را از طریق پلیس ۱۱۰، سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۲۱ و سامانه تلفنی ۱۲۱ و یا ۰۹۰۱۸۰۷۱۸۰۰ اعلام کنند و ضمن رعایت سطح محرمانگی، از پاداشهای مربوطه بهرهمند شوند.
وی بیان کرد: استفاده غیرمجاز از شبکه برق برای استخراج رمز ارزها باعث اختلال در تامین برقرسانی به مشترکان و خسارت به لوازم برقی میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: پارسال در این استان ۱۷هزار ماینر غیرمجاز از ۴۰۰ مزرعه کشف و جمع آوری شد و ۲۷۰ میلیارد ریال مشابه مصرف اخذ از متخلفان به خزانه دولت واریز شد.
محمودی گفت: میانگین انرژی مورد نیاز برای استخراج هر بیتکوین، حدود ۳۰۰ مگاوات ساعت برآورد شده که این انرژی به صورت متوسط برابر مصرف برق بیش از ۳۵ هزار واحد مسکونی در یک روز است.
وی در خصوص رایگان شدن برق کشاورزان همیار نیز توضیح داد: کشاورزان همیار در طرحهای مدیریت مصرف برق از پرداخت بهای برق مصرفی معاف می شوند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی افزود: کشاورزان میتوانند با مراجعه به سامانه شرکت توزیع نیروی برق این استان مرکزی به آدرس www.mpedc.ir، نسبت به امضای تفاهم نامه اقدام کنند.
محمودی عنوان کرد: مالکان چاههای کشاورزی که از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور مبادرت به خاموش کردن موتور چاه کشاورزی خود در ساعات پیک بار شبکه از ساعت ۱۳تا ۱۸ کنند، مطابق بخشنامه اعلام شده از پرداخت هزینه برق مصرفی در دوره مربوطه معاف میشوند.
وی تصریح کرد: همچنین مشترکینی که به عنوان صنایع کشاورزی فعال هستند نیز می توانند در طرح های پیک سایی شرکت و از تسهیلات پیش بینی شده برای همکاری برخوردار شوند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی یادآور شد: پارسال بیش از ۶ هزار مشترک کشاورزی در طرحهای پیک سایی تابستان ۱۴۰۰ مشارکت کردند که این همکاری موجب کاهش ۲۵ مگاواتی شد و در مقابل این همکاری، تخفیف ۲۳ میلیارد ریالی در بهای برق مصرفی کشاورزان استان مرکزی لحاظ شد.
محمودی تاکید کرد: مشارکت مردم و بخش های مختلف نقش موثری در تامین برق پایدار دارد و امید است همه به این مهم توجه جدی داشته باشند.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان و جمعیت بیش از یک میلیون و ۴۸۰ نفری دارای بیش از ۷۷۰ هزار مشترک برق است.
نظر شما