کارشناس تغذیه: فعالیت مرتبط با صنعت شیر باید بیشتر مورد توجه مردم قرار گیرد

ارومیه - ایرنا - کارشناس نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: فعالیت‌های مرتبط با صنعت شیر بدلیل ارزش بالای غذایی این فرآورده طبیعی باید بیشتر مورد توجه مردم قرار گیرد.

مهندس فرزانه رحمان پور روز پنجشنبه به مناسبت روز جهانی شیر اظهار کرد: این روز توسط سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) وابسته به سازمان ملل پیشنهاد شده و از سال ۲۰۰۱ هر سال اول ژوئن جشن گرفته می‌شود تا در آن به اهمیت شیر به‌عنوان یک غذا در سطح جهان تاکید شود.
وی با اشاره به شعار امسال روز جهانی شیر (از لبنیات لذا ببرید)، افزود: در این روز فرصتی پیش می‌آید که فعالیت‌های مرتبط با صنعت شیر مورد توجه مردم قرار گرفته و آگاهی آنها در مورد شیر به‌ عنوان بخشی از یک جیره متوازن روزانه و اهمیت صنایع لبنیات افزایش پیدا کند.
رحمان پور شیر را یک فراورده کشاورزی با منشا طبیعی و باارزش غذایی بالا دانست و تاکید کرد: بشر از زمان اهلی شدن دام‌ها به مصرف این فرآورده دامی پرداخته است.
وی گفت: شیر حاوی پروتئین‌های با ارزش، لیپیدهای سالم، کربوهیدرات‌ها، مواد معدنی کلسیم، روی، منیزیم، فسفر، یُد، آهن، پتاسیم، ویتامین‌ها (فولات، ویتامین A، ویتامین D، ریبوفلاوین، ویتامین ۱۲ B) و به عبارتی تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن است و هر لیوان شیر گاو (۲۵۰ میلی‌لیتر) حدود ۳۱۵ میلی‌گرم کلسیم دارد و ۲۲ تا ۲۹ درصد نیاز روزانه کلسیم فرد را تامین می‌کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha