به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام روز پنجشنبه در دیدار معاون وزیر جهادکشاورزی و رییس سازمان دامپزشکی افزود: اجرای اصلاحات اقتصادی دولت با تدبیر خوبی به پیش رفت و اگر چه در امر اغناسازی نیاز است که همچنان برنامههای مختلف اجرا شود اما واریز یارانه به حساب مردم توانست این حس اغنایی را تا حد زیادی ایجاد کند.
وی با بیان اینکه دولت در این اقدام اساسی و بزرگ، نمره قابل قبولی دریافت کرده است، تصریح کرد: تلاشهای بسیاری انجام شد تا به حیثیت و توان دولت خدشه وارد شود اما از آنجایی که دولت، منافع انقلاب و ضرورتهای روز را در نظر گرفت، این تلاشها نیز به سرانجامی نرسید.
نکونام بر تداوم اقدامات اغنایی، افزایش نظارتها و مراقبت از برخی تبعات ناخواسته تاکید کرد و ادامه داد: باید به هر نحوی از بروز گرانیهای بیحساب و کتاب کنترل جلوگیری کرد، گاهی ضعفهایی در این حوزه وجود دارد که لازم است، توجه شود.
امام جمعه شهرکرد حرکت دولت را در اجرای طرح اقتصادی سرآغاز ورود به کارهای بزرگتر بیان کرد و گفت: نباید از اقدامات بزرگ بترسیم، لازم است با تدبیر، اخلاص و جسارت اینگونه اقدامات بزرگ را به پیش ببریم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تولیدات دامی بخش مهمی از نیازهای کشور را تشکیل میدهد، افزود: خدمات این بخش باید در بخشهای تولید و سلامت به خوبی انجام شود به شکلی که تولیدکنندگان این عرصه به تسهیل روند تولید و عرضه محصولات در بازار با امید بیشتری نگاه کنند.
نکونام با تاکید بر لزوم کمک به تولید سالم فرآوردههای دامی در کشور تصریح کرد: استفاده از دانش و علم روز دنیا یک نیاز است اما نباید از مسائل سنتی که مردم با آن خو گرفتهاند، غافل شد.
امام جمعه شهرکرد به اصلاحات ژنتیکی به منظور افزایش تولیدات حوزه دام نیز اشاره کرد و یادآور شد: هنوز اثرات این دخالت انسانی در خلقت خداوندی چندان آشکار نشده است از اینرو انتظار میرود دقت و مراقبت لازم در این باره در سطوح مختلف مدنظر باشد.
وی اظهار داشت: مهم آن است که سلامت تمام عیار و مطابق با ساختار خلقت در تولیدات فرآوردههای دامی حاکم باشد.
نکونام همچنین اعتماد مردم به استفاده از خدمات دامپزشکی را یک سرمایه ارزشمند دانست و گفت: باید مراقب بود این اعتماد مخدوش نشود و از طرفی دیگر توسعه خدمات دانشبنیان نیز در این عرصه در اولویت قرار گیرد.
رزمایش مشترک گروههای جهادی تخصصی دامپزشکی در تمامی استانها اجرا میشود
معاون وزیر جهادکشاورزی و رییس سازمان دامپزشکی نیز در این دیدار با اشاره به اینکه رزمایش مشترک گروههای جهادی تخصصی دامپزشکی در استقبال از کنگره ملی ۱۰ هزار شهید جامعه عشایری و با ارائه ۱۰ هزار خدمت در چهارمحال و بختیاری آغاز شده است، گفت: زیرمجموعه جهاد دامپزشکی، قرارگاههای متعددی ایجاد شده است تا با توجه به نیاز مناطق کمتربرخوردار به ارائه خدمات محرومیت زدایی در حوزه دامپزشکی بپردازد.
سید محمد آقامیری افزود: استفاده از ظرفیت اردوهای جهادی امکان ارائه خدمات به محرومین را افزایش میدهد و سازمان دامپزشکی، رزمایش مشترک این گروههای تخصصی را پس از چهارمحال و بختیاری در دیگر استانها نیز اجرایی خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه برنامه توسعه این گونه فعالیتها با همراهی دیگر بخشهای مرتبط با سازمان دامپزشکی همچون سازمان نظام دامپزشکی و بخش خصوصی در حال پیگیری است، تصریح کرد: ماموریتهای تعریف شده در رزمایش گروههای جهادی تخصصی دامپزشکی تنها از عهده متخصصان بر میآید از این رو برای جذب همکاریها، مشوقهایی نیز در نظر گرفته شده است.
آقامیری، همراهی دیگر سازمانها و نهادها همچون سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در اجرای رزمایشهای جهادی سازمان دامپزشکی یادآور شد و گفت: این تصمیم بزرگی است که در مجموعه دامپزشکی کشور در اولویت قرار گرفته است و تلاش خواهد شد به نحو مطلوبی اجرایی شود.
وی در ادامه درباره حذف ارز ترجیحی و اثرات آن در بهبود شرایط اقتصادی کشور افزود: با این اقدام، ثروت ملی به صورت عادلانهتر توزیع شده و تولید نیز افزایش مییابد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: اقدام دولت در هدفمندکردن شیوه پرداخت یارانهها، بسیار ارزشمند است و تنها کسانی میتوانستند این کار را انجام دهند که دلسوز مردم باشند.
به گزارش ایرنا، سید محمد آقامیری معاون وزیر و و رییس سازمان دامپزشکی به منظور شرکت در مراسم آغاز رزمایش مشترک گروههای جهادی تخصصی دامپزشکی کشور در استقبال از کنگره ملی ۱۰ هزار شهید جامعه عشایری با عنوان قرارگاه محرومیتزدایی به چهارمحال و بختیاری سفر کرده است.
بازدید از کارخانه تولید خوراک دام، طیور و آبزیان، دیدار با ایثارگران و مسوولان استانی و حضور در مناطق عشایری سبزکوه بخشی از برنامههای سفر کاری آقامیری به شمار میرود.
نظر شما