به گزارش خبرنگار ایرنا جواد واحدی روز پنجشنبه در جلسه شورای راهبردی میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی سواحل مکران در فرماندار چابهار اظهار داشت: سیستان و بلوچستان سرمایه عظیم از ظرفیتهاست که میتواند علاوه بر توسعه این استان موجب آبادانی کشور و شرق و کشورهای همجوار شود.
وی افزود: حمایت از سرمایه گذار و حذف بروکراسی اداری می تواند موجب توسعه اقتصادی و افزایش تولید و اشتغال شود.
معاون پارلمانی و مدیرکل امور استانهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: یک سرمایه گذار در چابهار هفت سال برای راه اندازی یک لنج سازی دوندگی کرده ولی به نتیجه نرسیده و از این نمونه دهها و صدها نفر هستند که به دنبال راهاندازی واحد تولیدی و طرحهای مختلف است.
وی بیان کرد: سه محور مهم حوزه گردشگری را تعریف تا برای تصویب به هیات دولت تحویل تا برخی از امورات تسریع شود.
نماینده مردم چابهار، نیکشهر، دشتیاری، زرآباد، قصرقند و کنارک در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: افتتاح کمپ مینیاتوری در نوار ساحلی چابهار- بریس یکی از خواستههای مهم در حوزه گردشگری است که میتواند یکی از مکانهای جذب گردشگر باشد.
معین الدین سعیدی با اشاره به اینکه مهمانسراهای ادارات مانع توسعه گردشگری است، افزود: این مکانها باید به بخش خصوصی واگذار تا مفیدتر و کیفیت خدمات بهتر باشد.
وی گفت: متاسفانه اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چابهار با ساختار اداری ضعیف و با یک نیروی انسانی در حال کار است و شهرستانهای دشتیاری و زرآباد با ظرفیت بالای گردشگری فاقد اداره و تشکیلات اداری و چارت نیروی انسانی هستند که نیاز است توجه ویژه به ارتقای چارت اداری و تشکیلاتی و تخصیص نیروی انسانی شود.
وی از قیمت بالای بلیط هواپیما در چابهار انتقاد کرد.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار نیز با تشریح ظرفیتهای گردشگری این شهرستان اظهار داشت: کاهش قیمت بلیط سفر به چابهار، راه اندازی خطوط مسافرت دریایی از چابهار به کشورهای همجوار و تکمیل طرحهای نیمه تمام گردشگری از جمله درخواستها است.
جواد سپاهی توجه لازم به آماده سازی زیرساختهای حوزه گردشگری را مورد تاکید قرار داد و افزود: چابهار به دلیل داشتن جاذبههای فراوان سالانه مقصد گردشگری هزاران نفر است و باید مکانهای اقامتی و امکانات پذیرایی، تفریحی، گردشگری نسبت به جایگاه توسعه و ارتقا پیدا کند.
نظر شما