به گزارش ایرنا پروژه بیمارستان ارتش در مراغه طی سال ۱۳۷۴ کلنگزنی و در سال ۱۳۷۷ توسط سازمان تامین اجتماعی شروع شد ولی به علت مشرف بودن به پادگان اجازه ادامه پروژه توسط پادگان امام رضا داده نشد و بر اساس توافق بین ارتش و تامین اجتماعی، ساختمان نیمهکاره به ارتش تحویل شد.
بیمارستان سهند از زمان تحویل به ارتش به دلیل اختصاص نیافتن اعتبار، هیچگونه پیشرفتی نداشت و در دو سال اخیر و براساس تصمیم ستاد کل نیروهای مسلح نیز از لیست مراکز سازمانی اداره بهداشت و درمان نزاجا حذف شد.
گفتنی است «علی علیزاده» نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی پیش از این با «امیر حسینی» معاونت فنی مهندسی ارتش و نیز رئیس اداره بهداری نیروی زمینی ارتش و معاونت پارلمانی وزیر دفاع درباره احیای پروژه نیمهکاره بیمارستان ارتش در مراغه و شرایط طرفین سرمایهگذار (ساتا و تامین اجتماعی) گفتوگو کرده بود.
این دیدار به دنبال جلسه پیشین نماینده مراغه با امیر حاتمی وزیر دفاع وقت و رئیس و هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا) صورت گرفت؛ جلسهای که در آن وزیر دفاع تمایل خود را برای احیای پروژه راکد بیمارستان ارتش اعلام کرد اما همچنان مشکل به جای خود باقی است.
به گزارش ایرنا مردم مراغه و نظامیان ساکن در جنوب استانهای آذربایجانشرقی و آذربایجانغربی اکنون امیدوار هستند تا با دستور رئیسجمهور این بیمارستان بار دیگر از سوی ستاد کل نیروهای مسلح در لیست مراکز سازمانی اداره بهداشت و درمان نزاجا قرار گیرد تا گام دیگری در جهت تبدیل شدن مراغه به قطب درمان منطقه برداشته شود.
نظر شما