مجتبی قلنجی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به روند برگزاری جلسات کمیسیون رفع تداخلات در استان افزود: در این جلسات تعداد ۳۶ پلاک به مساحت ۴۴ هزار و ۸۸۲ هکتار رفع تداخل و تثبیت مالکیت شد.
وی با بیان اینکه رفع تداخل اراضی در راستای اجرای ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید اجرا میشود، اضافه کرد: رفع تداخل اراضی کشاورزی زمینه صدور اسناد تک برگی را که از مطالبات کشاورزان از دولت است را فراهم میآورد.
قلنجی ادامه داد: این موضوع به کمک تولید و رفع موانع در این حوزه آمده است و به کاهش دعاوی حقوقی بهره برداران منجر میشود.
وی تاکید کرد: تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی از طریق پیشبرد طرح حدنگاری و رفع تداخلات برکات و ثمرات زیادی را به همراه دارد که از جمله آنها باید به تعیین تکلیف وضعیت مالکیت زمینهای زراعی، کاهش پرونده برای رسیدگی به دستگاه قضایی، جلوگیری از تغییر کاربریهای غیرمجاز و پایداری فعالیتهای کشاورزی اشاره کرد.
سرپرست مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان با تاکید بر لزوم مشارکت همگانی در جلوگیری از تخریب اراضی کشاورزی و عرصه های ملی، گفت: با هدف تقویت ارتباط مردمی و برای اطلاع رسانی جهت پیشگیری و برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی گشتهای سامانه ارتباط مردمی ۱۳۱ ویژه حفاظت از اراضی کشاورزی استان به صورت شبانه روزی آماده برخورد با متخلفان و سودجویان در اراضی کشاورزی و دریافت گزارشات مردمی هستند.
به گزارش ایرنا، آذربایجان غربی دارای ۸۰۰ هزار تا یک میلیون هکتار اراضی زراعی و کشاورزی قابل کشت است.
در سالهای اخیر سودجویان در صدد تغییر کاربری این اراضی بر آمدهاند که با برخورد قانونی مراجع ذیربط از بسیاری از تغییر کاربریها ممانعت شده است.
این استان سالانه بیش از ۶.۲ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی را تولید و روانه بازار مصرف میکند.
سیب، انگور، چغندر قند، گندم و انواع محصولات زراعی و میوه های هسته دار تابستانی از مهمترین محصولات تولیدی در آذربایجان غربی است.
نظر شما