نمایشگاه مهارتی هنرهای مردمی در اصفهان ،ایده‌پردازی را در جامعه ترویج می‌دهد

اصفهان - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای اصفهان با اشاره به برپایی نمایشگاه سراسری "هنرهای مردمی، سوغاتی با طعم مهارت" در اصفهان گفت: ترویج ایده‌پردازی، خلاقیت و نوآوری در بین تمام افراد جامعه بویژه جوانان از اهداف و تاثیرات برپایی این نمایشگاه است.

نمایشگاه سراسری " هنرهای مردمی، سوغاتی با طعم مهارت" به‌مناسبت هفته صنایع دستی از ۱۹ تا ۲۷ خرداد در باغ غدیر اصفهان برپا می‌شود.

آرش اخوان طبسی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه این نمایشگاه با همکاری اداره‌کل فنی و حرفه‌ای و شهرداری اصفهان برپا می‌شود، افزود: در این نمایشگاه هنرجویان رشته‌های صنایع دستی، صنایع غذایی، کشاورزی، پوشاک، صنایع چوب، چرم و سایر رشته‌های مهارتی از استان های چهارمحال و بختیاری، خوزستان، البرز، کرمانشاه و هرمزگان، آثار خود را در معرض دید عموم قرار می‌دهند.

وی اظهار داشت: در راستای پیاده‌سازی نظام آموزش دوگانه، مهارت آموختگان مراکز دولتی فنی و حرفه ای اصفهان شامل مراکز خواهران دهنو، زینبیه اصفهان، خمینی شهر، خوراسگان و مرکز صنایع غذایی و کشاورزی اصفهان، محصولات خود را در این نمایشگاه به صورت سفارش محور عرضه می‌کنند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای اصفهان افزود: این نمایشگاه به‌دنبال معرفی فرهنگ غنی ایرانی، اشتغالزایی بانوان هنرمند، ایجاد اشتغال پایدار، توسعه مشاغل خانگی و ایجاد اشتغال پایدار است.

وی با بیان اینکه سبک آموزش در فنی و حرفه‌ای با دیگر نظام های  آموزشی متفاوت است، گفت: لازمه موفقیت مربیان  شاغل در فنی و حرفه ای تسلط بر دانش عملی علاوه بر دانش کلاسیک است.

اخوان طبسی افزود: در زمان حاضر اصفهان به عنوان اولین استان ، آموزش‌ها را به سمت سفارش محوری منطبق بر نیاز بازارکارسوق داده است.

وی همچنین با بیان اینکه در نظام دوگانه می توان ۷۰ درصد آموزش‌ها را در محیط کار واقعی (نظام استاد شاگردی نوین)اجرا کرد گفت: مهارت آموزی حلقه مفقوده بین محیط علمی و کار است و لازمه آن حضور واحدهای صنفی و صنعتی و شرکتهای دانش بنیان به عنوان شرکای مهارتی است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای اصفهان در ادامه بر برپایی این‌گونه نمایشگاه‌ها بمنظور عرضه آثار هنرجویان در محیطی عمومی و ترویج فرهنگ کار و تلاش و مهارت در جامعه تاکید کرد.

اداره کل آموزش و فنی حرفه‌ای استان اصفهان با برخورداری از ۵۳ مرکز دولتی و کارگاه‌، ۴۶ کارگاه صنایع و اصناف، ۲۲۵ کارگاه ثابت شهری، ۴۷ کارگاه مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی، ۱۴۹ کارگاه سیار شهری، ۱۱۴ کارگاه جوار روستایی، ۵۲ کارگاه جوار پادگان، ۵۳ کارگاه جوار زندان، ۲۷۰ کارگاه صنایع ضمن کار و یک هزار و ۸۰۰ آموزشگاه شامل ۲۳۱ آموزشگاه ویژه زنان، ۵۳ آموزشگاه ویژه مردان، ۸۸ آموزشگاه ۲منظوره و ۳۶۲ آموزشگاه آزاد فعال است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha