به گزارش خبرنگار ایرنا، برای رسیدن این بیمارستان به مرحله بهره برداری سه هزار میلیارد ریال هزینه شده که نیمی از آن برای ساخت و نیم دیگر برای تجهیز بوده است.
این بیمارستان دارای بخش های مختلف شامل آیسییو، سیسییو، داخلی، دیالیز، جراحی، زنان و زایمان، اورژانس، کودکان، آزمایشگاه و رادیولوژی است.
همچنین در این بیمارستان، چهار اتاق عمل تعبیه شده که زمینه را برای افزایش سرعت و کیفیت خدمت رسانی فراهم می کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی در این مراسم گفت: ساخت بیمارستان جدید پیرانشهر که به نام شهید سردار سلیمانی مزین شده، از سال ۱۳۹۲ به صورت رسمی آغاز شده ولی در ۲ سال اخیر شتاب بیشتری گرفته بود.
محمدامین ولیزاد افزود: ساخت بیمارستان در اوایل امسال به اتمام رسید و تجهیز بیمارستان به صورت ۱۰۰ درصدی در طول ۶ ماه اخیر انجام شد.
وی اضافه کرد: متخصصان موردنیاز این بیمارستان، در پیرانشهر موجود است و در صورت نیاز رشته های تخصصی دیگر هم اضافه خواهد شد.
وی اظهار کرد: پیرانشهر دارای ۹ مرکز خدمات جامع سلامت بوده که شامل پنج مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و ۲ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و ۲ مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی و ۴۴ خانه بهداشت است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی ادامه داد: هر اقدامی که در راستای محرومیت زدایی عرصه سلامت پیرانشهر لازم باشد، توسط دانشگاه انجام خواهد شد.
ولیزاد گفت: پیرانشهر دارای هفت پایگاه فوریت پزشکی، هفت آمبولانس فعال، یک آمبولانس پشتیبان و یک اتوبوس آمبولانس بوده که نسبت به شهرستانهای دیگر استان وضعیت بسیار مطلوبی دارد.
وی افزود: با افتتاح این بیمارستان، تعداد تختهای بیمارستان به ۱۷۰ تخت ارتقا می یابد.
به گزارش ایرنا، پیرانشهر از شهرهای جنوبی و مرزی آذربایجان غربی بوده که در مرز ایران با شمال عراق قرار دارد.
نظر شما