به گزارش خبرنگار گروه جامعه ایرنا، علیرضا عبدی امروز در گردهمایی معاونان سازمان نهضت سواد آموزی آموزش و پرورش استانهای کشور اظهار کرد: اگر جریانهای موجود دنیا را در قالبهای مختلف حکمرانی بررسی کنیم، در مقاطع مختلف جریانهای اجتماعی نرمافزارهای خود را بروز میدهند.
وی افزود: جریانهای آموزشی نیز خارج از این موضوع نیستند و این موارد با توجه به شرایط و فهم اجتماعی نظامهای جدیدی را برای تحقق اهدافشان در کنارهم میچینند.
سرپرست سازمان نهضت سواد آموزی عنوان کرد: اکنون جریان قالب به واسطه حلقه میانی پیش میرود، حلقه میانی از بعد جایگاهی یک جریان مردمی است که بین حاکمیت و مردم قرار گرفتهاند.
عبدی ادامه داد: پس از انقلاب اسلامی نهضتی شدن سواد در کشور با دو جریان فرمان امام خمینی (ره) و دیگری مردم پیش رفت.
وی با بیان اینکه اکنون قاعده اول انقلاب برای نهضت سواد آموزی حاکم نیست، گفت: در حال حاضر نگاه به آموزش و پرورش مصلحتی است. جریانی از جنس تسهیلگری بین مردم و حکمرانی باید شکل گیرد تا مردم به این واسطه رشد یابند و افق را نشان دهد و همچنین جریان چرخشی با هم ایجاد شود.
سرپرست سازمان نهضت سواد آموزی با بیان اینکه سختترین زمان نهضت، اکنون است،خاطرنشان کرد: اکنون یک شور و هیجان برای انجام اقدامهای جدید داریم چراکه ما برای تکرار نیامدهایم، آمدهایم کار جدید انجام دهیم و این کار مسئولیت سنگینی است.
وی یادآورشد: هنوز راه بسیاری برای تعمیق سواد آموزی در جامعه وجود دارد، باید برای تحقق اهداف سازمان نهضت سواد آموزی اقدامات گستردهای انجام شود.
عبدی با بیان اینکه آموزش و دانایی مهم است، ادامه داد: براساس تحقیقات ۸۲ درصد مراجعان به کلانتری درس نخواندهاند یا ترک تحصیل کردهاند.
وی افزود: همچنین در یک تحقیق دانشگاه علوم پزشکی اعلام شده است که ۹۲ درصد محکومان یا درس نخوانده اند یا ترک تحصیل کردهاند. عددها بسیار عجیب و تکلیف ما بسیار سنگین است.
سرپرست سازمان نهضت سواد آموزی گفت: هرحرکتی که در نهضت سوادآموزی انجام شود، در این راستاست که جریان تربیتی کشور به صورت نهادی و زیرساختی ساخته شود. همین دو آمار مشخص میکند که اکنون در کدام مرحله ایستادهایم. فهم بحث حلقههای میانی و استفاده از ظرفیت حلقه های میانی در نهضتی کردن جریان سوادآموزی بسیار حائز اهمیت است.
عبدی اظهار کرد: نباید که از جایی که ایستاده ایم ناامید شویم و نسبت به تحقق آرمانهایمان شک کنیم، چراکه یک تکلیفی بر عهده ما قرار دارد. تکلیف نهضت، تمام نمیشود و هنوز هم اقدامات بسیاری باید صورت گیرد.
نظر شما