به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، اگر نگهداری و ذخیره آب به شکل اصولی صورت نگیرد و میکروب ها و عواملی که به آلوده شدن آب منجر می شوند به آن نفوذ کنند، این مایع حیات بخش به یکی از عوامل مخاطره انگیز سلامتی بدل می شود، به همین دلیل استفاده از روش های سالم سازی آب در حین ذخیره آن می تواند به تامین سلامتی جامعه کمک کند.
دغدغه ای که توسط شرکتی دانش بنیان پاسخ داده شد و با تولید مخازن آب آنتیباکتریال دارای نانومواد در ساختار آنها، میکرواورگانیسمها و عوامل بیماریزا از آب شرب حذف شد. این مخازن آنتیباکتریال میتوانند از رشد و نمو باکتریها، میکروبها، قارچها، کپکها و دیگر عوامل بیماریزا جلوگیری کنند و آب مصرفی را که به مدت طولانی نگهداری می شوند را از عوامل بیماری زا مصون نگه دارند.
پلیمر به کار رفته در این مخازن حاوی نانوذرات بایوسید (کشنده میکروارگانیسمها) با یک ترکیب شیمیایی دیگر بوده که با استفاده از روش اختصاصی چهارمرحلهای، امکان غوطهوری کامل و عدم تغییر در اندازه ذره را در فرایند تولید مستربچ فراهم میکند. به همین دلیل ترکیبات ضدمیکروب این آمیزه با اکثر مواد تا حد عالی ممزوج شده و خاصیت ضد میکروب، ضدباکتری، ضدقارچ و ضدکپک را به صورت کامل در این محصولات ایجاد میشود.
براساس گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این محصول با قیمت پایین تری نسبت به مشابه خارجی خود دارد و به شکل کاملا بومی و با کیفیتی همپای محصولات خارجی تولید شده است.
این محصول از مکانیزمهای مختلفی برای میکروبکشی به طور همزمان استفاده میکند به طوری که باعث میشود در همه شرایط محیطی مانند رطوبت زیاد، محیطهای خشک، فضاهای تاریک و محیطهای پرگرد و غبار قابل استفاده باشد.
نظر شما