به گزارش خبرنگار ایرنا، سید ابوالحسن میرجلیلی روز چهارشنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در طبس که با حضور استاندار خراسان جنوبی، وزیر کشور و وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، افزود: ۵۶ دستگاه ماشین آلات سنگین، بالگرد و آمبولانس به محل حادثه اعزام شد و عوامل مدیریت بحران استانهای خراسان رضوی، یزد، تهران و سیستان و بلوچستان در امدادرسانی به مصدومان این حادثه کمک کردند.
وی گفت: علاوه بر دستگاههای اجرایی عضو مدیریت بحران، عوامل بسیج و سپاه نیز خالصانه از همان ابتدا پای کار بودند.
فرماندار ویژه طبس هم گفت: از همان زمان اولیه وقوع حادثه اتاق مدیریت بحران در فرمانداری تشکیل و نسبت به امدادرسانی به حادثه دیدگان اقدام شد.
علی اکبر رحیمی افزود: با همافزایی بین دستگاهها توانستیم بحران را به خوبی مدیریت کنیم.
وی افزود: تلاش شد خانوادهها و مسافران در گرمای هوا زیاد منتظر نمانند، لذا ساعت هشت و ۴۵ دقیقه قطار فوق العاده برای انتقال مسافران از طبس حرکت کرد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس با اشاره به تسریع انتقال مجروحان و اجساد از محل حادثه گفت: حضور مسئولان کشوری و استانی و هم افزایی بین دستگاهها در بسیج امکانات و مدیریت بحران این حادثه قابل تقدیر است.
ساعت ۵:۳۰ دقیقه صبح امروز (چهارشنبه ۱۸ خردادماه)، هنگام عبور قطار مسافری مشهد به مقصد یزد، در بلاک عباسآباد در منطقه طبس به دلیل برخورد قطار با بیل مکانیکی که در کنار خط بود، پنج واگن از خط خارج شد.
براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۸۶ مصدوم این حادثه به بیمارستان شهید مصطفی خمینی طبس منتقل شدند و حال عمومی اکثر آنان خوب است.
وزیر کشور و وزیر راه و شهرسازی ظهر امروز (چهارشنبه) برای بررسی حادثه خروج قطار مسافری از ریل در محل حادثه حاضر شدند و سپس برای بررسی روند درمان مصدومان در بیمارستان طبس حضور یافتند.
استاندار خراسان جنوبی و مسوولان استانی نیز از صبح امروز به منظور بررسی حادثه و رسیدگی به مصدومان در شهرستان طبس حاضر شدند.
مرکز شهرستان طبس در ۲۷۰ کیلومتری غرب بیرجند است و در مسیر ارتباطی چند استان از جمله یزد به مشهد مقدس قرار دارد.
نظر شما