به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل دادگستری گلستان ، حیدر آسیابی در نشست با مسوولان شرکت های دانش بنیان این استان افزود: در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان و با پیگیری ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان تلاش برای رفع چالش های پیش روی ۲ واحد از شرکت های بزرگ دانش بنیان استان آغاز شده است.
وی اظهار داشت: از سال گذشته کار شناسایی و دسته بندی مشکلات و موانع بر سر راه بخش تولید و سرمایه گذاری را آغاز کردند و ظرفیت دستگاه قضایی استان را برای مرتفع کردن موانع بکار گرفته ایم.
وی بیان کرد: پارسال بیش از ۴۰۰ مورد بازدید از واحدهای تولیدی استان داشتیم که در همین بازدیدهای میدانی مشکلات زیادی با کمک دستگاههای اجرایی و بانکها حل شد.
گلستان از لحاظ برخورداری از فضای اداری و تولیدی شرکت های دانش بنیان در رده ۲۸ و از لحاظ تعداد شرکت با ۳۵ شرکت دانش بنیان در رده بیستم کشور قرار دارد.
به گزارش ایرنا، شرکتهای دانشبنیان براساس دستاوردها و علم روز رشد و توسعه پیدا می کنند و مجلس شورای اسلامی با بررسی قانون جهش تولید دانشبنیان را مصوب کرده است که در قانون جدید مصوب مجلس، مزیتها و حمایتهای متعدد و لازم به لحاظ قانونی، مالی و ساختارهای پشتیبانی برای اعطای تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان در نظر گرفته شده است.
گلستان مطابق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب مختلف در ۳۴ نقطه شهری و هزار و ۷۵ روستا دارد که در زمان حاضر ۵۰ شرکت دانش بنیان و ۱۲ شرکت خلاق در این استان فعالیت می کنند.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۱ را سال «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» نامگذاری کردند.
نظر شما