معاون استاندار فارس: برای تامین چهار هزار مگاوات تقاضای مصرف برق در استان باید تلاش‌ شود

شیراز- ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس گفت: تقاضای استان در بحث مصرف برق در تمامی بخش ها حدود چهار هزار مگاوات است که برای تامین آن باید برنامه ریزی و تلاش شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمود رضایی، روز  پنجشنبه در نشست خبری مدیران پاسخگو در شیراز افزود: از این میزان حدود ۴۰ درصد در بخش خانگی، اداری و تجاری، حدود ۳۰ درصد در حوزه کشاورزی و حدود ۳۰ درصد نیز در حوزه صنعت مصرف خواهد شد.
وی ادامه داد: مجموعه شرکت های برق استان وظیفه خدمات رسانی به جمعیت بیش از پنج میلیون نفری استان در ۱۲۰ شهر و افزون بر چهار هزار روستا را بر عهده دارند.
او افزود: همچنین ۶۹ شرکت صنعتی در کنار سایر فعالیت های صنعتی و همچنین یک میلیون هکتار اراضی کشاورزی استان نیز از این مجموعه ها در زمینه برق رسانی خدمات دریافت می کنند.
رضایی، با اشاره به مواجه استان فارس با خشکسالی مفرط در سال جاری گفت: اگرچه میزان بارندگی معادل سال قبل بوده اما پراکنش بارش ها به شدت نامناسب بوده به نحوی که در برخی نقاط بارش های خوبی شاهد بوده ایم و در برخی نقاط نیز خشکسالی مفرط ایجاد شده است.
وی افزود: به همین دلیل نیاز است که این موضوع به شکلی مدیریت شود که با کمترین میزان آسیب و خاموشی برق این دوره گرما با پشت سر بگذاریم.
معاون استاندار فارس: برای تامین چهار هزار مگاوات تقاضای مصرف برق در استان باید تلاش‌ شود
مصرف ۹ میلیون مگاوات ساعت توسط مشترکان توزیع برق فارس در سال ۱۴۰۰
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان فارس هم گفت: مصرف انرژی مشترکان این شرکت در استان فارس در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۹ میلیون مگاوات ساعت بوده است.
حمید رضا کریمی فر، تعداد مشترکان شرکت توزیع برق فارس تا پایان سال گذشته را یک میلیون و ۲۰ هزار مشترک دانست و افزود: از مجموع ۹ میلیون مگاوات ساعت برق مصرف شده، ۴۱ درصد به مشترکان خانگی که ۸۱ درصد کل مشترکان را شامل می‌شود تخصیص داده شده است.
او ادامه داد: ۳۹ درصد برق نیز به مشترکان بخش کشاورزی که ۲ و ۹ دهم درصد کل مشترکان را شامل می شود اختصاص داده شده است.
وی گفت: در بحث مصارف صنعتی نیز از مشترکان صنعتی انتظار داریم که در چارچوب بسته های پیشنهادی که از سمت وزارتخانه متبوعشان ارائه شده نسبت به کاهش مصرف اقدام کرد و مصرف خود را مدیریت کنند.
وی، پهنه خدمات رسانی شرکت توزیع برق فارس را افزون بر ۱۰۲ هزار کیلومتر مربع دانست و افزود: طول شبکه فشار متوسط در استان ۲۵ هزار و ۴۱۵ کیلومتر و طول شبکه فشار ضعیف نیز ۱۳ هزار کیلومتر است.
مدیر عامل شرکت توزیع برق فارس گفت: پیک بار غیرهمزمان این شرکت ۲ هزار و ۱۷ مگاوات و تعداد روستاهای برخوردار از برق استان نیز به ۲ هزار و ۴۶۰ روستا رسیده که پیگیر برقرسانی به اندک روستاهای باقیمانده طی امسال و سال آتی هستیم.
کریمی فر افزود: صنعت برق با یک عدم توازن در تولید و توزیع برق مواجه است که تمام برنامه ریزی ها بر این مبنا است تا با بر اساس تفاهم نامه‌های مبادله شده در دو بخش صنعت و کشاورزی بتوانیم از این چالش صنعت برق در بازه زمانی ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور که بالاترین زمان مصرف انرژی هست با کمترین مشکل عبور کنیم.
وی، ساعت اوج مصرف برق را نیز ۱۱ صبح تا ۱۸ عصر دانست و گفت: در بخش کشاورزی هر مشترک نمی تواند بیشتر از چهار هزار ساعت در سه ماهه تابستان نسبت به برداشت آب اقدام کند و چنانچه کشاورز در طول زمان اعلام شده یعنی ۱۱ صبح تا ۱۸ عصر پمپ خود را خاموش کند در ۱۹ ساعت بقیه شبانه روز برق مصرفی او رایگان خواهد بود.
او اظهار داشت: مشترکان پرمصرف و بد مصرف بخش خانگی چنانچه پس از دریافت اخطار، مصرف خود مدیریت نکنند، از سوی شرکت توزیع برق استان نسبت به مدیریت مصرف آنها اقدام خواهد شد و چنانچه مصرف خود را مدیریت کرده و به الگوی تعیین شده مصرف برسانند به ازای هر کیلووات ساعت کاهش، ۵۰۰ تومان پاداش دریافت خواهند کرد.
مدیر عامل شرکت توزیع برق فارس گفت: در حوزه انشعاب های غیرمجاز نیز از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون در حوزه این شرکت هفت هزار و ۵۰۱ انشعاب غیرمجاز برچیده شده و آن دسته از شهروندانی که در زمینه شناسایی انشعاب های غیرمجاز همکاری کنند پاداش دریافت خواهند کرد.
کریمی فر افزود: همچنین طی یک و نیم سال گذشته سه هزار و ۶۵۶ دستگاه ماینر غیرمجاز در حوزه فعالیت این شرکت شناسایی، کشف و جمع آوری شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha